Nagyon megaláztak egy transznemű írót a reptéren

Forrás: AFP/Jewel Samad -
transzneműek megalázó reptér helyzet botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shadi Petosky, Los Angeles-i író és producer az orlandói reptéren vett részt egy igen szigorú, de rutinvizsgálatnak számító átvilágításon, amikor a gép jelzett. 

Külső jegyek alapján a gépet előre beállítják, hogy nő vagy férfi halad-e át rajta. Miután a műszer jelzett, Petosky elmondta, hogy bár nőnek néz ki, neki bizony pénisze van. A biztonságiak ekkor átállították a gépet férfira, de mikor felszólították, hogy most haladjon át, ő nemet mondott - írja a Huffington Post.

"Éppen lekapcsolt az orlandói TSA a péniszem miatt" – írta Twitter oldalára a producer a történtekről. A 40 percen át tartó huzavona miatt Petsosky lekéste a gépet. A reptér hivatalos közleményében az áll, hogy az ott dolgozók szabályosan jártak el az ügyben. Az egész esetből jó nagy botrány lett, és sorra kerülnek elő a hasonlóan járt transzneműek történetei.

Forrás: AFP/Jewel Samad
Hajdúszoboszlón csapott le újra Repülős Gizihttp://www.life.hu/news/20150930-repulos-gizi-egy-hajduszoboszloi-ferfi-otthonat-probalta-kirabolni.htmlA sértett férfi elmondása szerint csak egy kávéra hagyta el otthonát, ahová visszatérve egy idős nőt talált a szekrényében kutatni. NewsOrigoMilliókkal teli táskát talált egy játszótéren egy 7 éves kisfiúhttp://www.life.hu/news/20150930-tobb-millio-forintnyi-dollart-talalt-egy-jatszoteren-egy-7-eves-kisfiu-massachussettsben.htmlAiden azonnal tudta, mit kell tennie, amikor játék közben egy 8 ezer dollárt tartalmazó táskát talált egy csúszda tetején. NewsOrigoSokkoló hír! Láb nélküli hegymászó nem mehet a Himalájárahttp://www.life.hu/news/20150929-az-uj-himalajai-torvenytervezet-lehetseges-hogy-a-jovoben-lab-nelkuli-hegymaszo-nem-mehet-a.htmlA nepáli kormány Himalája-törvényjavaslata kiütötte a biztosítékot azoknál a hegymászóknál, akik álmaikat, bármi áron meg szeretnék valósítani. News--Öngyújtóval akart megölni egy pókot, de felgyújtotta a benzinkutathttp://www.life.hu/news/20150929-fel-akart-gyujtani-egy-pokot-de-helyette-majdnem-o-halt-meg.htmlNem tudjuk eldönteni, hogy sírjunk, vagy nevessünk annak a fiatal férfinak esetén, aki egy pókot próbált elpusztítani, de helyette majdnem meghalt. NewsOrigoNapi cukiság! Labrador takargatja az alvó kisbabáthttp://www.life.hu/news/20150927-igy-gondoskodik-az-alvo-kisgyerekrol-a-csalad-labradorja.htmlSok kutyus ma már szinte teljes értékű tagja a családnak, és együtt nőnek fel a kisgyermekkel. News--Nagy bejelentést tett a NASA: Folyékony víz nyomaira bukkantak a Marsonhttp://www.life.hu/news/20150928-nagy-bejelentest-tett-a-nasa-folyekony-viz-nyomaira-bukkantak-a-marson.htmlMegoldódott a Mars egyik „sötét” rejtélye: a NASA tudósai meggyőző bizonyítékot találtak arról, hogy valójában sós vízfolyások alakítják a bolygó felszínén újra és újra megjelenő feketés színű, titokzatos sávokat. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.