Barátnője bántalmazása miatt tartóztatták le Nicholas Brendont

Forrás: Peter Konerko Photography/Peter Konerko -
Buffy, a vámpírok réme óvadék rendőrség Nicholas Brendon letartóztatás bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakítani akart a barátnője a Buffy, a vámpírok réme sztárjával, aki válaszul fojtogatni kezdte a nőt. A rendőrség néhány óra múlva elfogta a színészt.

Egyre sokasodnak a balhék Nicholas Brendon körül. A sorozatsztárhoz, aki korábban garázdaság miatt került börtönbe, szerda este ment át barátnője a hoteljébe, ahol közölte vele, hogy szakítani akar.

Forrás: Peter Konerko Photography/Peter Konerko

Az MTI hírei szerint Brendon ezután elvette a nő kocsikulcsát, a telefonját kidobta, miután segítséget akart hívni rajta, majd fojtogatni kezdte. A rendőrség néhány órával a történtek után elfogta, 20 ezer dollár óvadék ellenében azonban még aznap szabadulhatott.

60 éve halt meg a legendás James Deanhttp://www.life.hu/news/20151001-60-eve-halt-meg-james-dean-szinesz.htmlKorának legjóképűbb színésze, a legendás James Dean hatvan évvel ezelőtt, szeptember 30-án vesztette életét egy balesetben. NewsOrigoGyermekéletet mentett Vilmos herceghttp://www.life.hu/news/20151002-vilmos-herceg-megmentette-egy-fiatal-lany-eletet.htmlA herceg is részt vett annak a fiatal lánynak a mentésében, aki súlyos autóbalesetet szenvedett Linslade-ben. News--Elfogták a budapesti szőnyeges gyilkosthttp://www.life.hu/news/20151001-elfogtak-a-rendorok-a-ferfit-aki-meggyilkolta-szonyegbe-csavarta-baratnoje-holttestet.htmlTöbb hét után sikerült kézre kerítenie a rendőrségnek Sz. Pált, aki augusztus 16-án megölte, majd szőnyegbe csavarva Kalocsára vitte barátnője holttestét. News--Életveszélyes volt Lagzi Lajcsi lakóparkjahttp://www.life.hu/news/20151002-galambos-lajos-nevevel-femjelzett-tatai-lakoparkban-eletveszelyben-voltak-a-lakok.htmlMegdöbbentő hírek érkeztek a lopás gyanújával őrizetbe vett Lajcsi ügyéről: a nevével fémjelzett tatai Boglárka Lakóparkban a szakemberek megállapították, több lakásba is úgy kötötték be a gázvezetéket, hogy a lakók életveszélyben voltak. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoMég a héten kiderül, mi lesz Lagzi Lajcsivalhttp://www.life.hu/news/20151002-galambos-lajos-elozetes-letartoztatasa-miatt-benyujtott-fellebbezesrol-a-heten-dontenek.htmlA héten döntenek a Budapest Környéki Törvényszéken arról, hogy előzetes letartóztatásban marad-e vesztegetés és lopás gyanúja miatt jelenleg is rács mögött ülő Galambos Lajos. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoBréking! Klein Dávid felért a Manaszlu csúcsárahttp://www.life.hu/news/20151001-klein-david-hegymaszo-felert-a-csucsra-meghoditotta-a-manaszlut-a-fold-nyolcadik-legmagasabb-hegyet.htmlA hegymászó idén valóra váltotta az egyik álmát és megmászta a 8156 méter magas Manaszlut, a Föld nyolcadik legmagasabb hegyét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.