Szabó Zsófi: "Gyerekkoromban, édesapámmal voltam utoljára ilyen boldog"

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
boldogság Szabó Gyula Szabó Zsófi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi harmadszor tűnik fel az RTL KLUB Gyertek át szombat este! című műsorában. A színésznő annyira kivirult, hogy szívesen töltik vele az estét kollégái, és mi is örömmel beszélgettünk vele.

Szabó Zsófi úgy ragyog, mint régen, hiszen élete révbe ért. Új társra talált, ismét képernyőn szerepel, és kedvenc hobbijára, a lovaglásra is bőven jut ideje. Ha ez mind nem elég, akkor eláruljuk, hogy bomba formában van.

„Nagyon köszönöm, ha bárki is úgy látja, hogy ragyogok, magamról ilyet nem mernék állítani. Már csak azért sem, mert az ember igyekszik óvatosan bánni a szavakkal, nem kiabálja el a boldogságát. Hogy minden tökéletes legyen az életemben, az nagyon ritka, ezért meg kellett dolgoznom. A dicséret és elismerés jólesik, arra törekszem, hogy az életem napról napra jobb legyen. A magánéletem szerencsére sínen van, és a szakmai is remekül halad. Úgy érzem, hogy 27 évesen jó helyen vagyok, és jó minden körülöttem. Nagyon pozitívak a visszajelzések a műsorban való szereplésemről, már harmadszorra hívtak el vendégségbe, ez jó érzés. Persze már az nagyon klassz, hogy hosszabb pihenő után visszamentem tévézni. Az nem frusztrál, hogy még nincs saját műsorom, jól érzem magamat szereplőként is. Szeretem visszanézni a lement adást és azt látni, hogy szívből mosolygok, és olyan műsorban szerepelek, ami testhezálló. Sokszor láttam magamat úgy viszont, hogy nem tetszett, ami a képernyőn köszönt vissza rám. A műsorban megmutathattam, milyen vagyok valójában, nem egy sorozatszerepet kell játszom, itt nincsenek kötöttségek” - mesélte lelkesen Zsófi.

Forrás: RTL KLUB

„Annak is köszönhető a jó közérzetem, hogy sokat lovagolok, és ha az ember a szabadban van, és állatokkal is foglalkozik, az már önmagában nagy felüdülést jelenthet. Kimondhatom, hogy

gyerekkoromban voltam ilyen boldog, amikor apukám velem volt, és lovagolni vitt.

Ő most is velem van, és fentről figyel. A körülöttem lévő harmóniába pedig belefogytam, a testem mindenféle diéta és edzés nélkül alakult át. Lefogytam egy ruhaméretet, ezért vettem sok új ruhát, ami szintén jókedvvel töltött fel. Én abba a típusba tartozom, aki ha szomorú vagy boldog, akkor fogy.”

A bombázó Erős Antónia ma 45 éveshttp://www.life.hu/sztarok/20151002-eros-antonia-az-rtl-klub-hiradosa-ma-unnepli-negyvenotodik-szuletesnapjat-es-meg-mindig-nagyon-dogos.htmlA gyönyörű híradóson nem az idő, még mindig olyan dögös, mint egy húszéves lány. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huCseke Katinka:"Olyan leszek, mint egy leborotvált medve"http://www.life.hu/sztarok/20151002-cseke-katinka-a-frizbiben-atverte-fekete-laszlot.htmlCseke Katinka vicces átveréssel készült. Áldozata Fekete László volt, aki teljes mértékben elhitte, hogy a színésznő a világ legerősebb nője címre pályázik. TV + Sztárok--Cserpes Laura is gratulált Király Viktornakhttp://www.life.hu/sztarok/20151002-cserpes-laura-egy-kiraly-viktorral-keszult-kozos-keppel-drukkol-az-enekesnek.htmlNagyon drukkol énekes kollégájának a gyönyörű énekesnő, aki meg is örökítette a Király Viktorral töltött pillanatot. TV + SztárokOrigoGubik Ági: "Szürke kisegérnek éreztem magam"http://www.life.hu/sztarok/20151002-gubik-agi-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznoje-arrol-vallott-hogy-fiatal-koraban-nem-tudta-kezelni.htmlA Barátok közt fondorlatos Ágija gyönyörű és határozott nő, aki nem mindig volt elégedett magával. TV + Sztárok--Som Lajos: "Mozgássérült lettem, alig bírok lépcsőn felmenni a harmadik emeletre"http://www.life.hu/sztarok/20151002-som-lajos-a-piramis-egykori-tagja-nem-tudja-fizetni-az-ellatasat-kilatastalan-helyzetbe-kerult.htmlSom Lajosnak nem telt éppen vidáman 68. születésnapja csütörtökön. A Piramis egykori basszusgitárosa ugyanis nagyon nehéz helyzetbe került. TV + Sztárok--Gesztesi Máté: "Édesapám állapotáról nem szeretnék semmit mondani"http://www.life.hu/sztarok/20151002-gesztesi-karoly-helyett-fia-mate-ugrott-be-a-karinthy-szinhaz-csalogany-csalad-cimu-darabjaba.htmlAhogy már megírtuk, a minap Gesztesi Károly helyett fia, Máté ugrott be a Karinthy Színház Csalogány család című darabjába. Úgy tűnik, nem az volt az utolsó eset. TV + Sztárok--Celebjeink sötétebbek, mint azt gondolnánk: Íme az Ezek megőrültek! válogatott butaságaihttp://www.life.hu/sztarok/20151001-ujabb-bakik-es-butasagok-a-tv2-ezek-megorultek-musoraban.htmlEgy újabb nap, egy újabb adás a TV2 Ezek megőrültek! műsorából. Íme a bizonyíték, hogy bizony rengeteg baromság belefér a műsoridőbe.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKozso kétszer sírta el magát interjú közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151001-kozso-enekes-ketszer-sirta-el-magat-a-hajdu-peternek-adott-interju-kozben.htmlHajdú Péter műsorában vendégeskedett Kozso, aki sokszor elérzékenyült az interjú közben. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.