Úton, útfélen: Különleges vonathotel nyílt Brüsszelben

Forrás: NORTHFOTO -
hotel utazás vonat hostel Brüsszel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igaz picit szűk és fapados, de legalább különleges az a vonathotel, ahol nem zötykölődik alattad az ágy éjszaka.

Szeptemberben nyitotta meg kapuit a Tran hostel, ahol valódi vonatfülkékben tudnak aludni a vállalkozó szellemű turisták.

Forrás: NORTHFOTO

A 36 szobás szálloda mindegy egyes szobájába úgy érezheti magát a vendég, mintha állandóan úton volna.

Forrás: NORTHFOTO
A veszélyeztetett fajok állnak az állatok világnapja fókuszában idénhttp://www.life.hu/news/20151003-a-veszelyeztetett-fajok-allnak-az-allatok-vilagnapja-fokuszaban-iden.htmlA kevésbé szem előtt lévő, veszélyeztetett fajokra és a természetes élőhelyek megóvásának fontosságára hívja fel a figyelmet a Természetvédelmi Világalap (WWF) az október 4-i állatok világnapja alkalmából. NewsOrigoMegdől a melegrekord: Minden eddiginél nagyobb hőség jön 2016-banhttp://www.life.hu/news/20151003-minden-eddiginel-melegebb-ev-jon-2016ban-melegrekord-varhato.htmlA globális hőmérsékleti rekordok már idén is sorban megdőltek, a brit meteorológiai szolgálat szerint azonban a világ klímája hamarosan eléri azt a bizonyos fordulópontot: a Föld éghajlata igen jelentősen változhat.NewsThinkstockMegszólalt Lagzi Lajcsi szabadon engedett feleségehttp://www.life.hu/news/20151003-megszolalt-lagzi-lajcsi-szabadon-engedett-felesege-boglarka.htmlAhogy hírül adtuk, pénteken 16 óra után a Budapest Környéki Törvényszék pénteken megszüntette Galambos Lajos feleségének előzetes letartóztatását, és elrendelte szabadlábra helyezését, ugyanis a másodfokú bíróság indoklása szerint G. B. esetében hiányzik a szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény megalapozott gyanúja. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoMeghalt Benedek Zoltán hegymászó - Leereszkedés közben zuhant lehttp://www.life.hu/news/20151003-meghalt-benedek-zoltan-hegymaszo-nepalban-a-vilag-nyolcadik-legmagasabb-hegycsucsa-a-manaszlu.htmlCsütörtökön este meghalt Benedek Zoltán osztrák állampolgárságú hegymászó Nepálban, a világ nyolcadik legmagasabb hegycsúcsa, a Manaszlu sikeres meghódítása után. NewsOrigoVéres ágy miatt bukott le a szőnyeges gyilkoshttp://www.life.hu/news/20151002-veres-agy-miatt-bukott-le-a-szonyeges-gyilkos.htmlElfogta a rendőrség Sztojka Pált, aki a gyanú szerint megölte alkalmi barátnőjét, aki egy 30 éves, vélhetően gazdag nő volt. News--A Playboy-villa egyik lakója is szexuális zaklatással vádolja Bill Cosby-thttp://www.life.hu/news/20151002-bill-cosby-komikust-chloe-goins-playboy-nyuszi-szexualis-zaklatassal-vadolja.htmlElőkerült Bill Cosby egy újabb zaklatási ügye: Chloe Goins modell szerint a humorista egy 7 évvel ezelőtti partin drogot adott neki, majd a beleegyezése nélkül ágyba vitte. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.