Bevásárlóközpontba hajtott egy busz: Ketten meghaltak!

Forrás: AFP -
baleset busz bevásárlóközpont
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat este egy bevásárlóközpontba hajtott egy emeletes busz az angliai Coventry belvárosában. Ketten meghaltak, heten pedig megsebesültek; egyikük állapota súlyos - közölte a rendőrség.

A BBC idézte a hatóságok szóvivőjét. A tájékoztatás szerint egy emeletes busz előbb több személyautónak ütközött, majd a járdára hajtva egy bevásárlóközpont bejárata feletti előtetőbe csapódott.

Illusztráció. Forrás: AFP

Egy járókelő, egy hetvenes éveiben járó nő, meghalt. Életét vesztette még egy nyolcéves gyermek is, aki a busz emeletén, a járműnek közvetlenül abban a részében utazott, amely az épületnek csapódott.

További hét utas megsérült, egyiküket súlyos állapotban vitték kórházba. Többen a busz felső részébe rekedtek.

"Gyereksikolyokat hallottam a busz felső szintje felől, mindenki visított, két gyerek beszorult a roncsok közé a jármű tetején" - mondta egy szemtanú. Egyelőre azonban nem derült ki, hogy miért történt a baleset.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.