Agyonlőtte a feleségét, majd öngyilkos lett egy tatabányai férfi

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság halál puska öngyilkosság Tatabánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tragédia rázta meg az egyik tatabányai lakóközösséget. Egy 77 éves férfi lelőtte beteg feleségét, majd a halálba vetette magát a társasház harmadik emeletéről. 

A tatabányai rendőrség közleménye szerint az idős házaspár mindkét tagja hetvenhét éves volt, és az asszony komoly egészségügyi gondokkal küszködött. A saját lakásukban találták meg a nő holtestét, férje pedig a ház előtti hevert. A szomszédok elmondása alapján egy köztiszteletben álló, csendes, és jól szituált család voltak, akikkel sosem volt gond - írja a Blikk.

Forrás: Thinkstock

A lap információi szerint a pár öngyilkos lett. Az ok egyelőre ismeretlen, azonban állítólag közösen döntöttek a halál mellett. Az idős férfi előbb agyonlőtte egy vadászpuskával a nőt, majd magával is végzett. A fegyvert a fiuktól szerezhették, aki szabálytalanul tárolta a puskát.

Milliós adósságba hajszolta gondozója Uhrin Benedek fiáthttp://www.life.hu/news/20151005-uhrin-benedek-fogyatekos-fiat-attilat-millios-adossagba-hajszoltak.htmlUhrin Benedek egyedül maradt fogyatékos fiát, Attilát állítása szerint nem hivatalos gondozója hatalmas adósságba sodorta. A férfi feljelentést is tett.NewsMTI/Nagy LajosEddig tizenhat halottja van a dél-franciaországi ítéletidőnekhttp://www.life.hu/news/20151004-eddig-tizenhat-halottja-van-a-del-franciaorszagi-iteletidonek.htmlTizenhatan meghaltak és hárman eltűntek a dél-franciaországi ítéletidőben. Voltak, akik az elárasztott utcákon fulladtak meg. A heves esőzések miatt a Brague folyó kilépett medréből, a francia Riviérán szünetel a vasúti közlekedés, több út és az A8-as autópálya is víz alatt van. Cannes-ban hetvenezer lakásban nem volt áram. News--Elképesztő luxus! Repülés első osztályon kutyusok részére is?http://www.life.hu/news/20151002-repules-elso-osztalyon-kutyusok-reszere-irany-a-gazdik-utan-mallorcara.htmlA lelkes gazdik akár első osztályú jegyet is válthatnak kis kedvencüknek, hogy kövessék őket Mallorcára. News--Elképesztő utazóbőrönd: Nem is gondolnád, mi mindenre képes!http://www.life.hu/news/20151003-borondbol-iroasztal-igy-barhova-magaddal-viheted-az-irodadat.htmlAkár a saját irodádat is magaddal cipelheted abban a trendi bőröndben, amit pikk-pakk átváltoztathatsz íróasztallá. NewsNorthfotoMegszólalt Lagzi Lajcsi szabadon engedett feleségehttp://www.life.hu/news/20151003-megszolalt-lagzi-lajcsi-szabadon-engedett-felesege-boglarka.htmlAhogy hírül adtuk, pénteken 16 óra után a Budapest Környéki Törvényszék pénteken megszüntette Galambos Lajos feleségének előzetes letartóztatását, és elrendelte szabadlábra helyezését, ugyanis a másodfokú bíróság indoklása szerint G. B. esetében hiányzik a szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény megalapozott gyanúja. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo81 éves a világ legidősebb börleszktáncosahttp://www.life.hu/news/20151002-81-eves-a-vilag-legidosebb-borleszktancosa.htmlLynn Ruth Miller a világ legidősebb börleszktáncosa, de még mindig úgy nyomja, mint a fiatalok. NewsNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.