Nincs áram Lagzi Lajcsinál - Tovább gyűrűzik a zenész családjának drámája

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Galambos Lajos Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, nemcsak a tatai Boglárka lakóparkban kapcsolták ki a gázt a hatóságok, hanem Lagzi Lajcsi házában is.

A Bors információi szerint május óta nincs gáz Galambos Lajos házában. "Májusban volt náluk egy ellenőrzés, és akkor tudomásom szerint kikötötték a gázt, azóta nincs is náluk" - nyilatkozta Lajcsi testvére, István a lapnak.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

"De mivel a bátyám évek óta egy fatüzelésű kazánnal fűt, lépéseket sem tett azért, hogy legyen. Nincs olyan berendezés, ami gázzal működne. A fűtést megoldja a kandallóval meg a fatüzelésű kazánnal, évek óta nekem is ő adja a fát, ott az erdeje, annyi fája van, hogy sosem fogy el. Az áramot pedig nem kötötték ki, sem korábban, sem most" - mondta István.

Galambos Lajos jelenleg előzetes letartóztatásban van. Feleségét, Boglárkát pénteken szabadlábra helyezték. A rendőrség lopás és vesztegetés gyanúja miatt vette őrizetbe a házaspárt és még egy személyt.

A Népszabadság korábban azt írta, a zenész mocsai birtokán, a Mocsa Öregtó Kft. közeli telephelyén, illetve a hozzá köthető tatai Boglárka (így hívják feleségét) Apartmanparkban illegális áram-, gáz- és vízvételezés nyomaira bukkantak.

Lagzi Lajcsi neje: "Teljes mértékben hiszek a férjem ártatlanságában"

"Ez a tizenkét nap maga volt a rémálom" - mondta Galambos Lajos, művésznevén Lagzi Lajcsi felesége, Galambos Boglárka a TV2 Tények című műsorában. A nő telefonon nyilatkozott a hírműsornak, a felvétel során pedig többször elsírta magát - írtuk korábbi cikkünkben.
Szabadlábon Lagzi Lajcsi felesége http://www.life.hu/news/20151002-szabadlabon-lagzi-lajcsi-felesege-a-budapest-kornyeki-torvenyszek-penteken-megszuntette-galambos.htmlA Budapest Környéki Törvényszék pénteken megszüntette Galambos Lajos feleségének előzetes letartóztatását, és elrendelte szabadlábra helyezését - tájékoztatta az MTI-t a törvényszék.NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoMegszólalt Lagzi Lajcsi szabadon engedett feleségehttp://www.life.hu/news/20151003-megszolalt-lagzi-lajcsi-szabadon-engedett-felesege-boglarka.htmlAhogy hírül adtuk, pénteken 16 óra után a Budapest Környéki Törvényszék pénteken megszüntette Galambos Lajos feleségének előzetes letartóztatását, és elrendelte szabadlábra helyezését, ugyanis a másodfokú bíróság indoklása szerint G. B. esetében hiányzik a szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény megalapozott gyanúja. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoMég a héten kiderül, mi lesz Lagzi Lajcsivalhttp://www.life.hu/news/20151002-galambos-lajos-elozetes-letartoztatasa-miatt-benyujtott-fellebbezesrol-a-heten-dontenek.htmlA héten döntenek a Budapest Környéki Törvényszéken arról, hogy előzetes letartóztatásban marad-e vesztegetés és lopás gyanúja miatt jelenleg is rács mögött ülő Galambos Lajos. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo"A gyerekek bent sikítva sírtak” - Így tartóztatták le Lagzi Lajcsithttp://www.life.hu/news/20151001-galambos-lajos-letartasanak-reszleteirol-egy-szomszed-meselt.htmlA híres mulatóst szeptember 22-én vette őrizetbe a rendőrség. Lagzi Lajcsi otthonában, a boldogasszonypusztai kastélyban történt az intézkedés, aminek részleteiről egy szomszéd mesélt a Story magazinnak. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoÉletveszélyes volt Lagzi Lajcsi lakóparkjahttp://www.life.hu/news/20151002-galambos-lajos-nevevel-femjelzett-tatai-lakoparkban-eletveszelyben-voltak-a-lakok.htmlMegdöbbentő hírek érkeztek a lopás gyanújával őrizetbe vett Lajcsi ügyéről: a nevével fémjelzett tatai Boglárka Lakóparkban a szakemberek megállapították, több lakásba is úgy kötötték be a gázvezetéket, hogy a lakók életveszélyben voltak. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoNagy dobásra készül Lagzi Lajcsi ügyvédjehttp://www.life.hu/news/20150930-galambos-lajos-ugyvedje-berenyi-andras-nagy-dobasra-keszul.htmlA zenész ügyvédje, Berényi András, a TV2 Tények műsorának telefonos interjút adott, ahol elmondta összegyűjtötték a bizonyítékokat, amit hamarosan a bíróság elé tárnak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.