Tigriskölyökkel mókázik a kisgyerek - Cuki videó!

kisfiú videó játék tigriskölyök cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően cuki felvételre bukkantunk a legnagyobb videómegosztó portálon. Marshall a szüleivel együtt látogatott el az amerikai állatkertbe, ahol új barátra lelt. 

A kétéves kisfiúról az apukája készítette el azt a videót, amelyen a gyerek egy tigriscsíkos kezeslábasban játszik a nagymacskával egy üvegfalon keresztül. A játék körülbelül másfél percig tart, de egyenesen imádnivalóak így együtt.

A veszélyeztetett fajok állnak az állatok világnapja fókuszában idénhttp://www.life.hu/news/20151003-a-veszelyeztetett-fajok-allnak-az-allatok-vilagnapja-fokuszaban-iden.htmlA kevésbé szem előtt lévő, veszélyeztetett fajokra és a természetes élőhelyek megóvásának fontosságára hívja fel a figyelmet a Természetvédelmi Világalap (WWF) az október 4-i állatok világnapja alkalmából. NewsOrigoLezárulhat a nyomozás - Bobbi Kristina Brownt nagy valószínűséggel megöltékhttp://www.life.hu/news/20151006-bobbi-kristina-brownt-megoltek-a-nyomozas-szerint.htmlEgyre több bizonyíték mutat arra, hogy Bobbi Kristina Brown nem baleset, hanem gyilkosság áldozata lett. News--Cukiság a köbön – gyermekek az állatkertbenhttp://www.life.hu/news/20150527-cukisag-a-kobon-igy-viselkednek-a-gyermekek-az-allatkertben.htmlA kicsik imádják, amikor az állatkertben kalandozhatnak, egy vicces videó pedig azt is megörökítette, hogyan teszik ezt.News--Más nő nevét suttogta szex közben, majdnem belehalt http://www.life.hu/news/20151006-mas-nevet-mondta-szex-kozben-a-ferj-majdnem-belehalt-a-hibaba.htmlEgy házaspár éppen romantikus éjszakáját töltötte együtt, amikor a férj nem a felesége keresztnevét kezdte el sóhajtozni. A nő nem tétlenkedett. News--Így teljesítik a haldoklók utolsó kívánságát – Megható fotók!http://www.life.hu/news/20151005-ambulance-wish-foundation-alapitvany-haldoklok-utolso-kivansagat-teljesitik.htmlA holland mentős, Kees Veldboe, 2006-ban szállított egy haldokló beteget, aki megkérte: álljanak meg az óceánparton, hogy még egyszer, utoljára élvezhesse annak látványát. A mentős kitolta őt a partra, és megörökítette a pillanatot. News--Meghalt az internet 13 éves sztárja, Caleb Loganhttp://www.life.hu/news/20151005-caleb-logan-az-interneten-futo-sorozat-a-bratayleys-csalad-13-eves-sztarja-meghalt.htmlAz ismert YouTube-sorozat, a Bratayleys egyik szereplője, Caleb Logan 13 éves korában elhunyt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.