Génmódosított törpemalac a jövő év trendi kedvence

Forrás: Origo -
Kína törpemalac háziállat génmódosítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges állatkát "hoztak létre" kínai tudósok a közelmúltban. A törpemalac a törpébb malacnál is kisebb. 

Nagyon cukik, bár rendkívül furák azok a négylábú jószágok, melyeket a sencseni genomikai intézetben eredetileg egy kísérlet céljából hoztak létre. A génmódosított, dizájner malackák hamarosan megvásárolhatók is lesznek - írja a Nature.

Illusztráció Forrás: Origo

A klónozott állatoknak a növekedésihormon-receptor génjeit szedték ki egy enzim segítségével, így a testsúlyuk sosem lesz több 15 kilónál. A minimalackákért darabonként 1600 dollárt, vagyis körülbelül 440 ezer forintot kérnek majd el.

Tizenhét év után fogták el a csecsemőgyilkos anyát Székesfehérváronhttp://www.life.hu/news/20151006-tizenhet-ev-utan-fogtak-el.htmlElfogtak egy 34 éves nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy még 1998-ban megölte és egy szeméttárolóba dobta újszülött gyermekét Székesfehérváron - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kedden. News--Ennél boldogabb malacot még sosem láttál - Cuki videó!http://www.life.hu/news/20151001-malac-furdik-a-tengerben-cuki-video.htmlZiggyt, az utazó malacot csodás helyre vitte a gazdája. Óriásit pancsolt a kis páros ujjú patás. News--Napi cukiság! Labrador takargatja az alvó kisbabáthttp://www.life.hu/news/20150927-igy-gondoskodik-az-alvo-kisgyerekrol-a-csalad-labradorja.htmlSok kutyus ma már szinte teljes értékű tagja a családnak, és együtt nőnek fel a kisgyermekkel. News--Kutyabarátság: egy hétig őrizte bajba jutott társát az ebhttp://www.life.hu/news/20150921-egy-kutya-egy-hetig-orizte-bajba-jutott-tarsat.htmlAz egész világot bejárta már annak a két kutyának a története, akikre egy hét távollét után találtak rá az állatvédők.NewsThinkstockA nap videója: így tüntet jógázó gazdája ellen a macskahttp://www.life.hu/news/20150706-a-macskat-hidegen-hagyja-hogy-gazdaja-jogas-videot-szeretne-kesziteni-es-betelepszik-a-kepbe.htmlA szemfüles cirmost nem érdekelte, hogy gazdija jógapózban szeretett volna magáról videót készíteni.News--Elküldték haldokló kedvese mellől a párját - Azt állítja, a Maradj talpon! stábja visszaültette őt a közönségbehttp://www.life.hu/news/20151006-a-maradj-talpon-forgatasan-elhunyt-cukorbeteg-nohoz-nem-engedtek-oda-kedveset.htmlKét hete adtunk hírt arról, hogy Gundel Takács Gábor Maradj talpon! című műsorának forgatásán egy 32 éves nő életét vesztette. Most az is kiderült, hogy párját nem engedték oda haldokló barátnőjéhez. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.