Lövöldözés volt egy arizonai egyetemen, egy ember életét vesztette

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság lövöldözés támadás egyetem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péntek reggel az Észak-arizoniai Egyetem egyik kampuszán lövöldözés volt, melyben egy ember meghalt, három pedig megsebesült. 

Az ABCNews szerint a támadás kora hajnalban történt, és valószínűleg azért nem lett több áldozata a történteknek, mert az épületben hamar leadták a vészjelzéseket. A fegyverest elfogták a rendőrök, de az eset indítékáról egyelőre semmit sem lehet tudni.

Forrás: Thinkstock
Hackerek támadták meg Bochkor Gáborék rádióműsoráthttp://www.life.hu/news/20151009-hackerek-tamadtak-meg-bochkor-gaborek-radiomusorat.htmlTöbb országból is panaszkodtak hallgatók, hogy online nem fogható a Music FM reggeli műsora, az Önindító. NewsOrigoElszegényedve él Michael Jackson magyar pártfogoltjahttp://www.life.hu/news/20151008-michael-jackson-egykori-magyar-partfogoltja-ma-egy-alberletben-el-a-csaladjaval.htmlA világhírű énekes még 1994-ben látogatott Magyarországra a Bethesda Gyermekkórházba. Itt találkozott Farkas Bélával, akinek később az életét is megmentette. Ma már a fiú albérletben él családjával, ahonnan bármikor kitehetik őket. News--A GPS tévedése miatt mészárolták le a házaspárthttp://www.life.hu/news/20151008-a-gps-tevedese-miatt-meszaroltak-le-a-hazaspart-rio-de-janeiroban.htmlA tengerpart helyett Rio de Janeiro legveszélyesebb környékére irányította az idős házaspárt a GPS – szörnyű tragédia lett a vége.News--Ismét egy Airbus 320-on történt tragédia - Véletlen a balesetek sorozata?http://www.life.hu/news/20151006-tobb-baleset-tortent-airbus-a320as-gepekkel.htmlAz utóbbi időben több repülőgépes balesetről hallhattunk, amelyekben egy közös nevező volt: a gép típusa. Elátkozottak lennének az A320-as repülők? News--Lezárulhat a nyomozás - Bobbi Kristina Brownt nagy valószínűséggel megöltékhttp://www.life.hu/news/20151006-bobbi-kristina-brownt-megoltek-a-nyomozas-szerint.htmlEgyre több bizonyíték mutat arra, hogy Bobbi Kristina Brown nem baleset, hanem gyilkosság áldozata lett. News--Génmódosított törpemalac a jövő év trendi kedvence http://www.life.hu/news/20151006-genmodositott-torpemalac-lesz-a-jovo-ev-legtrendibb-hazi-kedvence.htmlKülönleges állatkát "hoztak létre" kínai tudósok a közelmúltban. A törpemalac a törpébb malacnál is kisebb. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.