Botrány! Oroszlánt ölt a zsiráfgyilkos állatkert

Forrás: AFP/Kasper Palsnov -
gyilkosság boncolás oroszlán zsiráf állatkert botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy évvel ezelőtt egy egész világ felháborodott a dániai Odense állatkert döntésén, amikor a Marius nevű kétéves, egészséges zsiráfot lelőtték, majd a vadállatokkal megetették. Most egy oroszlánt akarnak nyilvánosan felboncolni. 

A nagymacskát még kilenc hónappal ezelőtt altatták el majd lefagyasztották, most pedig az őszi szünet egyik napján szeretnék felboncolni a látogatók szeme láttára. A műveletet valószínűleg több gyermek is látni fogja. Az egyik állatgondozó, Michael Wallberg Sörensen azt nyilatkozta, hogy egy ilyen állat feldarabolásából sokat lehet tanulni. - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/Kasper Palsnov

A dolgozó szerint több látogató is várja már az eseményt. Az oroszlánt anno azért kellet megölni, mert túl sok ragadozó volt már a létesítményben. Dániában megszokott dolog, hogy az iskolások vágóhidakat látogatnak meg oktatás céljából, és itt szemtanúi lehetnek például sertések kivégzésének is.

Andy Vajna: "Soha nem vettem Galambos Lajos lakóparkjában ingatlant"http://www.life.hu/news/20151009-lagzi-lajcsi-korabban-azt-allitotta-andy-vajna-is-vett-tole-ingatlant-a-producer-tagadja.htmlLagzi Lajcsi állítólag korábban büszkén nyilatkozott arról, hogy Andy Vajna is vásárolt tőle egy ingatlant – a producer azonban ezt tagadja. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoHáromszor öklelte fel a bika, de épségben megúsztahttp://www.life.hu/news/20151008-haromszor-oklelt-fel-a-bika-spanyolorszagban-de-meguszta.htmlHáromszor öklelte fel a bika, mégis, csodával határos módon, komoly sérülések nélkül megúszta az esetet egy férfi a kelet-spanyolországi Almassora városában rendezett bikafuttatáson - adta hírül az El Periódico Mediterráneo című napilap. News--Íme, a halálraítéltek utolsó vacsorái - Fotók!http://www.life.hu/news/20151008-a-halalraiteltek-utolso-vacsorairol-keszult-fotok-egyszeruen-dobbenetesek.htmlAmerika börtöneiben ma is rengetegen várnak az ítéletük végrehajtására. A halálsoron lévő elítéltek sokszor utolsó kérésként egy különleges vacsorára vágynak. Egy fotógráfus erről készített sorozatot. NewsOrigoElképesztő! Cápa mentette meg a haláltól a férfithttp://www.life.hu/news/20151008-capa-tamadta-meg-a-ferfit-majd-kiderult-hogy-rakos-daganat-van-a-testeben.htmlEugene Finney éppen a Csendes-óceánban úszott, amikor váratlanul megtámadta egy cápa. Szerencsére az eset nem lett halálos kimenetelű, de a férfi szerint ez nem volt véletlen: az állat jelezni akart neki. NewsOrigoA GPS tévedése miatt mészárolták le a házaspárthttp://www.life.hu/news/20151008-a-gps-tevedese-miatt-meszaroltak-le-a-hazaspart-rio-de-janeiroban.htmlA tengerpart helyett Rio de Janeiro legveszélyesebb környékére irányította az idős házaspárt a GPS – szörnyű tragédia lett a vége.News--Máris előkerült a lány, akinek Tom Hanks megtalálta a diákjáthttp://www.life.hu/news/20151007-tom-hanks-diakigazolvanyt-talalt-es-mostanra-elokerult-a-tulajdonos-lany.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Tom Hanks a Twitteren üzent egy egyetemi hallgatónak, hogy megtalálta a parkban a diákigazolványát, és ha vissza akarja kapni a dokumentumot, akkor keresse az irodáját. Mostanra meg lett a lány is.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.