Te ezeket ikszelted? Íme, a hatos lottó nyerőszámai

Forrás: Thinkstock -
nyerőszám hatos lottó lottó szám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 41. héten megtartott hatos lottószámsorsoláson nem volt telitalálatos szelvény, de az 5 találatossal is szép kis summa üthette a markát a nyerteseknek.

A hatos lottó eheti nyerőszámai a következők voltak:
3 (három)
9 (kilenc)
12 (tizenkettő)
13 (tizenhárom)
15 (tizenöt)
36 (harminchat)

Forrás: Thinkstock



6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 404 820; a 4 találatos szelvényekre 6340; a 3 találatos szelvényekre 1250 forintot fizetnek.

Sok bolt nyitva lesz vasárnaphttp://www.life.hu/news/20151011-sok-bolt-nyitva-lesz-vasarnap.htmlBudapesten egészen sok üzlet lesz nyitva október 11-én, vasárnap. NewsThinkstockUgye beszerezted a téli cuccokat? A Mátrában este már havazhathttp://www.life.hu/news/20151011-a-matraban-este-mar-havazhat.htmlVedd elő a bundabugyit és a szőrmés kesztyűt. Este hóvá változhat az eső az Északi-Középhegység magasabb részein. NewsThinkstockKis Grófó zenéjére mulatott a győztes magyar fociválogatott - Videó!http://www.life.hu/news/20151009-kis-grofo-zenejere-mulatott-a-gyoztes-magyar-focivalogatott.html"No roxa áj, te vagy itt a király" - így szól Kis Grófo nótájának egy sora. A magyar fociválogatott tagjai pedig valóban nagy királyok, és ezt meg is ünnepelték, természetesen a Grófó-nótával. News--Ismét egy Airbus 320-on történt tragédia - Véletlen a balesetek sorozata?http://www.life.hu/news/20151006-tobb-baleset-tortent-airbus-a320as-gepekkel.htmlAz utóbbi időben több repülőgépes balesetről hallhattunk, amelyekben egy közös nevező volt: a gép típusa. Elátkozottak lennének az A320-as repülők? News--Lezárulhat a nyomozás - Bobbi Kristina Brownt nagy valószínűséggel megöltékhttp://www.life.hu/news/20151006-bobbi-kristina-brownt-megoltek-a-nyomozas-szerint.htmlEgyre több bizonyíték mutat arra, hogy Bobbi Kristina Brown nem baleset, hanem gyilkosság áldozata lett. News--Caitlyn Jenner megússza a börtönthttp://www.life.hu/news/20151001-caitlyn-jenner-megussza-a-bortont.htmlA 65 éves, frissen nővé vált Caitlyn Jenner februárban okozott balesetet, az áldozat meg is halt. Ekkor Caitlyn még Bruce volt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.