Brutális! Kutyagumi miatt késelte meg szomszédját

Forrás: Thinkstock -
kutya kutyakaki késelés támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy floridai férfinak elege lett, hogy szomszédja mindig az ő háza előtti fűbe végezteti kutyájával a dolgát. Legutóbbi vitájuk brutális gyilkossággá fajult.

Szerdán este macsétával támadt kutyáját sétáltató szomszédjára egy floridai férfi. A szomszéd kutyája rendszeresen az ő háza előtt végezte dolgát, ezen pedig rendszeresen vitatkoztak, azonban ezúttal tragédiába torkollott a veszekedés. Amado Lago a hosszú vágóeszközzel halálra szúrta Mauro Londonót, aki belehalt sérüléseibe.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A szomszédok hívták a rendőröket, akkor Lago még a véres karddal járkált, és az egyik járőrt is megpróbálta megtámadni. A rendőr lőni kezdett, és Lago is meghalt a helyszínen.

Százszor verte össze barátnőjét a tarnazsadányi férfihttp://www.life.hu/news/20151012-szazszor-verte-ossze-baratnojet-negy-ev-alatt.htmlSúlyos testi sértés gyanúja miatt indítottak eljárást egy 24 éves tarnazsadányi férfi ellen. Az információk szerint fémcsővel verte élettársát.NewsThinkstockTerrortámadás! Egy béketüntetés gyülekezőhelyén robbantottak Ankarábanhttp://www.life.hu/news/20151010-terrortamadas-ankaraban-egy-beketuntetes-gyulekezohelyen-robbantottak-halottak-es-serultek-is-vannak.htmlRobbanás történt a török fővárosban, Ankarában, egy béketüntetés gyülekezőhelyén. Az áldozatok száma meghaladja a harmincat, és több mint százhúsz sebesült is van. A török kormány terrortámadásnak minősítette az esetet.NewsSok bolt nyitva lesz vasárnaphttp://www.life.hu/news/20151011-sok-bolt-nyitva-lesz-vasarnap.htmlBudapesten egészen sok üzlet lesz nyitva október 11-én, vasárnap. NewsThinkstockÓriási botrány! Diana haját árulják az internetenhttp://www.life.hu/news/20151012-diana-hercegno-hajat-aruljak-az-interneten.htmlAz autóbalesetben életét vesztett Diana hercegnő haját árulják népszerű aukciós oldalkon. NewsNorthfotoHavonta 27 milliót költ partikra, felesége és csajai plasztikáira az iparmágnáshttp://www.life.hu/news/20151008-bastian-yotta-nemet-szarmazasu-iparmagnas-luxus-baywatch-eletet-el.htmlBastian Yotta német származású iparmágnás saját bevallása szerint felépítette saját Baywatch életét – csak az életmentés hiányzik az egészből. Ehelyett azonban havi 27 millió forintot költ csajai plasztikai műtéteire, felesége shoppingolására, sportkocsikra és partikra. News--Szívszorító! Jim Carrey megtörten vitte öngyilkos szerelme koporsóját temetésénhttp://www.life.hu/news/20151010-jim-carrey-megtorten-vitte-cathriona-white-koporsojat-temetesen.htmlTeljesen megtörten kísérte utolsó újtára egykori szerelmét, Cathriona White-ot Írországban Jim Carrey. NewsMTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.