Egy terhes nő és öt gyerek egy dublini tűz áldozatai között

Forrás: Getty Images/Purestock/Purestock -
Dublin keresztelő tűz tragédia terhes áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két család, öt felnőtt és öt gyermek veszítette életét szombaton hajnalban egy dél-dublini tűzben. A tragédia egy úgynevezett traveller táborban történt, az áldozatok nagy valószínűséggel romák voltak - írja az Origo.

Az áldozatok között egy 25 éves, harmadik gyermekével várandós nő is volt, ő és két gyermeke is odaveszett a tűzben. A Telegraph beszámolója szerint két család, öt felnőtt és öt gyermek van az áldozatok között. A tűz egy úgynevezett traveller táborban történt, a lap arról ír, a családok keresztelőt tartottak volna.

Illusztráció Forrás: Getty Images/Purestock/Purestock

A szándékos gyújtogatást az elsődleges vizsgálatok kizárták, a rendőrség ezzel kapcsolatban azt közölte, a tűz akkkora puszítást végzett, hogy nehéz annak körülményeit megállapítani. A dublini érsek, a kormány, és a nagyobb pártok vezetői is részvétüket fejezték ki.

Óriási botrány! Diana haját árulják az internetenhttp://www.life.hu/news/20151012-diana-hercegno-hajat-aruljak-az-interneten.htmlAz autóbalesetben életét vesztett Diana hercegnő haját árulják népszerű aukciós oldalkon. NewsNorthfotoNem szedte a gyógyszereit, ezért lett öngyilkos a focistahttp://www.life.hu/news/20151012-vass-milan-focista-nem-szedte-a-depressziora-felirt-gyogyszereit-ezert-lehetett-ongyilkos.htmlNem szedte depresszióra felírt gyógyszereit, a Skóciában egy hónappal ezelőtt eltűnt Vass Milán, akiről kiderült, hogy öngyilkos lett. News--Dráma! Bomba robbant Katalin és Vilmos otthona melletthttp://www.life.hu/news/20151012-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-otthona-mellett-bomba-robbant.htmlNem messze a Kensington-palotától, a szomszédos orosz nagykövetségnél helyezték el a gyanús csomagot. Délelőtt fél 10-kor óriási készültséggel jelentek meg a rendőrök és a tűzszerészek a helyszínen.News--Te ezeket ikszelted? Íme, a hatos lottó nyerőszámaihttp://www.life.hu/news/20151011-ime-a-hatos-lotto-nyeroszamai.htmlA 41. héten megtartott hatos lottószámsorsoláson nem volt telitalálatos szelvény, de az 5 találatossal is szép kis summa üthette a markát a nyerteseknek. NewsThinkstockHalálra gázolt több embert Diana Dinu, román szépségkirálynőhttp://www.life.hu/news/20151011-halalra-gazolt-4-embert-diana-dinu-roman-szepsegkiralyno.htmlA 25 éves szépség autójával egy lovaskocsiba rohant a romániai Haret közelében.NewsOrigoUgye beszerezted a téli cuccokat? A Mátrában este már havazhathttp://www.life.hu/news/20151011-a-matraban-este-mar-havazhat.htmlVedd elő a bundabugyit és a szőrmés kesztyűt. Este hóvá változhat az eső az Északi-Középhegység magasabb részein. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.