Bombariadó volt a Margit hídnál

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
bomba dugó lezárás Margit híd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg egy második világháborús lövedéket találhattak a fonódó villamoshálózat építése közben, így a környéket lezárták. Aki nem akar dugóban ülni, inkább kerüljön!

A vizsgálat idejére lezárták az Árpád fejedelem útját, és a budai rakpartot 200-200 méteren, sőt, 13 lakásos lakóépületet is érint a lezárás. Erre az időre a Budára tartó forgalmat is megállították.

Forrás: MTI/Máthé Zoltán

A BKK Facebook oldala szerint viszont a 4-es és a 6-os villamos, a H5-ös HÉV, valamint a 91-es és a 191-es autóbusz már újra megáll a Margit híd, budai hídfőnél.

Ezért nem jöhet ki az előzetesből Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/news/20151013-lagzi-lajcsi-felesege-elmondta-miert-nem-engedik-szabadlabra-ferjet.htmlGalambos Lajos felesége, Galambos Boglárka a Tényeknek adott interjúban mesélt az elmúlt hetek kálváriájáról, például arról is, miért tartják előzetesben Lajcsit. News--Gyászol a magyar filmvilág! Elhunyt Badal Jánoshttp://www.life.hu/news/20151012-meghalt-badal-janos-operator.htmlNyolcvannyolc éves korában elhunyt Badal János operatőr. Legismertebb munkája a Playtime című film volt. News--Reménykeltő hírek: kissé javult Schumacher állapotahttp://www.life.hu/news/20151012-schumacher-menedzsere-szerint-javult-egy-keveset-a-pilota-allapota.htmlEgyes források szerint reménykeltő a Forma-1-es pilóta állapota. News--Halálra gázolt több embert Diana Dinu, román szépségkirálynőhttp://www.life.hu/news/20151011-halalra-gazolt-4-embert-diana-dinu-roman-szepsegkiralyno.htmlA 25 éves szépség autójával egy lovaskocsiba rohant a romániai Haret közelében.NewsOrigoDrámai! Így gyilkolhatták meg Bobbi Kristina Brown-thttp://www.life.hu/news/20151010-igy-gyilkolhattak-meg-whitney-houston-lanyat-bobbi-kristina-brownt.htmlMegdöbbentő részletek láttak napvilágot arról, hogyan végezhetett Whitney Houston lányával kedvese, Nick Gordon. News--Édesapja mellé temették Jim Carrey öngyilkos exbarátnőjét, Cathriona White-othttp://www.life.hu/news/20151010-eltemettek-jim-carrey-ongyilkos-ex-baratnojet-cathorina-white-ot.htmlMegható szertartás keretein belül, édesapja mellett helyezték örök nyugalomra Cathriona White-ot, Jim Carrey egykori barátnőjét, aki nemrég gyógyszerekkel vetett véget életének. A temetésén egykori szerelme, a hollywoodi színész is részt vett. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.