Nem lophatta a vizet Lajcsi, mert be sem volt vezetve – Állítja az ügyvédje

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
kártérítés vélemény ügyvéd Lagzi Lajcsi lopás gyanúsítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szeptemberben őrizetbe vett Galambos Lajos ügyvédje azt állítja, hogy nyolc évig nem is volt vezetékes víz ott, ahonnan állítólag lopta.

Arra a megállapításra jutottam, hogy álláspontunk szerint a vesztegetéssel kapcsolatban – ha ügyfelem azt el is követte volna – a minősítést rosszul állapították meg. Ugyanis a gyanúsítás szerint közügyet ellátó személyeket vesztegetett meg, a villanyszerelő-ellenőr pedig nem ilyen. Ez azt jelenti, ha el is követte ügyfelem a gyanúsításba foglalt bűncselekményt, akkor az új büntető törvénykönyv szerint az eredeti 2–8 éves szabadságvesztés tétele mérséklődik 1–5 évig terjedő büntethetőségre” – közölte Berényi András, aki szerint a gyanúsításban szereplő megállapítások lassan gyengülni látszanak.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

„A gyanú szerint ügyfelem hosszú ideig, nyolc éven keresztül folyamatosan illegálisan jutott áramhoz, gázhoz és vízhez több tulajdonában. Ám az is egy figyelemre méltó módosítás, hogy a másodfokú bíróság felhívta az ügyészség figyelmét arra, így módosítani kellett a gyanúsítást, hogy például Lajcsi egyik ingatlanjába az első nyolc évben be sem volt kötve a vezetékes víz” – mondta a Blikknek az érdekes fejleményt Berényi András.

A Galambos Lajos és társai által okozott kárt 28 millióra becslik. Bár a zenésznek számos értékét lefoglalták a kár megtérítésére fedezetként, Lajcsi vagyona állítólag ennél sokkal jelentősebb.

„Ügyfelemnek bőven van fedezete, ha jogos lenne a kárigény, rendezni tudná bármikor, ám azt mondja: nem hajlandó azt kifizetni, amivel nem tartozik. Azt viszont vita nélkül megtéríti, amivel valóban tartozik” – tolmácsolta a lapnak Lajcsi véleményét ügyvédje.

"Az ártatlanságom bizonyításán dolgozom"

Lagzi Lajcsi az ártatlansága bizonyításán dolgozik. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a jelenleg a székesfehérvári börtönben előzetes letartóztatásban lévő mulatós zenész eljuttatott a Tények szerkesztőségébe egy kézzel írt levelet, melyben többek közt azt is leírja, méltatlannak találja a kialakult helyzetet. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Szigorú diéta? Ez történik, ha valaki túl kövér a szexhezhttp://www.life.hu/news/20151012-ez-tortenik-ha-valaki-tul-kover-a-szexhez-tul-kover-a-parzashoz-az-indiai-him-jaguar.htmlJobban érdekli az evés, mint a párzás Delhi állatkertjének elhízott hím jaguárját. A példányt egy szaporítási program keretében vitték az indiai fővárosba, azonban lustasága miatt visszaküldték eredeti otthonába, egy délnyugat-indiai állatkertbe. NewsOrigoSiess haza, mert rommá ázhatsz! És holnap se hagyd otthon az ernyőd!http://www.life.hu/news/20151012-idojaras-hetfon-ujra-beborult-es-eso-varhato-kedden-pedig-ismet-szuksegunk-lesz-az-esernyokre.htmlHétfőn bár pár órára előbukkant a napocska, az örömünk nem tarthatott sokáig. A ronda esőfelhők pedig estefelé ismét lecsaphatnak. NewsThinkstockBármennyire is nem akarjuk, jön az esőhttp://www.life.hu/news/20151012-ujra-jon-az-eso.htmlKékestetőn vasárnap este eső helyett már havas eső hullott, de a hó nem maradt meg. A hőmérséklet csúcsértéke jelentősen alacsonyabb volt a sokévi átlagnál - számolt be az MTI. NewsThinkstockEgy 20 éves férfi kirabolta, majd megerőszakolta fiú ismerősét http://www.life.hu/news/20151012-eroszakoskodott-majd-ki-is-rabolta-fiu-ismeroset-a-huszeves-tamado.htmlAz eset vasárnap hajnalban történt Tatabányán. A férfi a szexuális erőszak mellett ki is rabolta az áldozatát. NewsThinkstockÍgy tanítja emberségre a világot egy 22 éves fiú – Szívmelengető fotó!http://www.life.hu/news/20151012-godfrey-cuotto-megfogta-egy-vak-es-szellemileg-serult-ember-kezet-a-buszon.htmlNéha csak annyi is elég, ha kinyújtod a kezed egy szenvedő felé. Kicsit már ezzel is meg lehet váltani a világot, ahogy a 22 éves Godfrey Cuotto tette. News--Brutális! Kutyagumi miatt késelte meg szomszédjáthttp://www.life.hu/news/20151012-kutyagumi-miatt-keselte-meg-szomszedjat.htmlEgy floridai férfinak elege lett, hogy szomszédja mindig az ő háza előtti fűbe végezteti kutyájával a dolgát. Legutóbbi vitájuk brutális gyilkossággá fajult. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.