Kocsiba tuszkolt, és szerelméről győzködött egy lányt a férfi

Forrás: Thinkstock -
ámokfutó szerelem Tét féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tét község helyi Rómeója furcsa módon próbálta bebizonyítani szerelmét egy 18 éves lány iránt. 

Egy 31 éves férfi először megfenyegette 18 éves kiszemeltje szüleit telefonon, majd egy ismerőse segítségével berángatta a fiatal lányt egy kocsiba, és elvitte Pápára. A lány könyörgött, hogy vigyék haza, de a férfi csak egyre győzködte, hogy szerelmük kölcsönös.

Forrás: Thinkstock

A férfi neki akart menni az autóval egy fának, hogy megmutassa, kész meghalni is a lányért, de ő gyorsan kapcsolt, és elrántotta a kormányt. Végül a rendőrök állították meg, mikor egy lakás erkélyéről készült leugrani.

A Győri Rendőrkapitányság személyi szabadság megsértése bűntett és zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a szerelmes férfi és annak segítője ellen - írja a police.hu.

Együtt ivott a gyerekekkel, és melegpornót mutatott nekik a kiskunhalasi tanárhttp://www.life.hu/news/20151014-egyutt-ivott-a-gyerekekkel-es-melegpornot-mutatott-nekik-a-tanar.htmlFelfüggesztett börtönbüntetést kapott a kiskunhalasi tanár, aki egészen sajátos módon igyekezett megnyerni a gyerekek szimpátiáját. News--Rejtélyes lezuhant gépre és emberi maradványokra bukkant egy kisfiúhttp://www.life.hu/news/20151014-rejtelyes-lezuhant-gepre-es-emberi-maradvanyokra-bukkant-egy-kisfiu.htmlEgy 13 éves fiú talált rá egy repülőgép roncsaira Sugbay szigetén. Úgy sejtették, az eltűnt maláj gép darabjai azok, de a hatóságok kételkedtek. A fiú elképesztő részleteket mondott a sajtónak. News--Te ezeket ikszelted? Íme, a hatos lottó nyerőszámaihttp://www.life.hu/news/20151011-ime-a-hatos-lotto-nyeroszamai.htmlA 41. héten megtartott hatos lottószámsorsoláson nem volt telitalálatos szelvény, de az 5 találatossal is szép kis summa üthette a markát a nyerteseknek. NewsThinkstockMeghalt a Beatrice egykori gitárosa, dalszerzője, Lugosi Lászlóhttp://www.life.hu/news/20151006-meghalt-lugosi-laszlo-a-beatrice-egykori-gitarosa.html64 évesen, súlyos betegségben hunyt el a Beatrice dalszerzője és egykori gitárosa, Lugosi László. NewsKis Grófó zenéjére mulatott a győztes magyar fociválogatott - Videó!http://www.life.hu/news/20151009-kis-grofo-zenejere-mulatott-a-gyoztes-magyar-focivalogatott.html"No roxa áj, te vagy itt a király" - így szól Kis Grófo nótájának egy sora. A magyar fociválogatott tagjai pedig valóban nagy királyok, és ezt meg is ünnepelték, természetesen a Grófó-nótával. News--Közeleg a tél! Egy héten belül havazhat - Elő a bundabugyival!http://www.life.hu/news/20151006-egy-heten-belul-havazhat.htmlNem túl jó híreket szállított az Országos Meteorológiai Szolgálat. Jövő héten már előkaphatjuk a bundabugyit a szekrény mélyéről, ugyanis jön a hideg. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.