Rejtélyes lezuhant gépre és emberi maradványokra bukkant egy kisfiú

Forrás: Thinkstock -
repülő maradvány rejtély maláj gép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 13 éves fiú talált rá egy repülőgép roncsaira Sugbay szigetén. Úgy sejtették, az eltűnt maláj gép darabjai azok, de a hatóságok kételkedtek. A fiú elképesztő részleteket mondott a sajtónak.

A Daily Mailnek nyilatkozott a 13 éves fiú, aki a roncsokra bukkant. "Két pilóta holttestére találtunk rá a nagy fehér gép roncsaiban. Mindkét pilóta be volt szíjazva az ülésébe. Az egyiknek, mikor megpróbáltam levenni a sapkáját, elporladt az arca. A hús leesett a fogakról és a csontokról."

Illusztráció. Forrás: Thinkstock

A fiú és barátja madarászni indultak. Sok halottat láttak a repülő roncsai között, és több csontvát is felfedeztek a székekbe szíjazva. Gyorsan elmenekültek a borzongató fedélzetről, de magukkal vittek bizonyítékként egy ruhadarabot.

Kiderült, a repülőroncsok nem a maláj gép, hanem egy 53 éve eltűnt repülő darabjai. A hatóságok egyelőre vizsgálódnak. Egyes szakértők szerint a fiú hazudik, és nincs is maradvány az erdőben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.