Szennyvízgödörbe fulladt egy kisfiú Somogy megyében

Forrás: Thinkstock -
halál kisfiú rendőrség eltűnt gyerek holtest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyermek eltűnését még szerda délután jelentették be a rendőrségen, azonban ezután nem sokkal megtalálták a kisfiú holtestét a közeli szennyvízgödörben. 

A 2,5 éves somogyszili gyerek az MTI információ szerint nem sokkal délután négy óra körül ment el otthonról. A testet a házuk közelében találták meg, egy gazos területen. Az eset miatt a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben.

Forrás: Thinkstock
Nem a hagyományoknak megfelelően temetik el Göncz Árpádothttp://www.life.hu/news/20151015-goncz-arpad-volt-koztarsasagi-elnokot-nem-allamfoi-helyre-temetik-el.htmlA volt köztársasági elnök maga kérte, hogy ne államfői helyre helyezzék örök nyugalomra. News--Együtt ivott a gyerekekkel, és melegpornót mutatott nekik a kiskunhalasi tanárhttp://www.life.hu/news/20151014-egyutt-ivott-a-gyerekekkel-es-melegpornot-mutatott-nekik-a-tanar.htmlFelfüggesztett börtönbüntetést kapott a kiskunhalasi tanár, aki egészen sajátos módon igyekezett megnyerni a gyerekek szimpátiáját. News--Állítják: Kurt Cobaint meggyilkolták...http://www.life.hu/news/20151014-kurt-cobaint-a-nirvana-frontemberet-meggyilkoltak-a-soaked-in-bleach-dokumentumfilm-szerint.htmlTöbb mint két évtizede, hogy holtan találták lakásában a Nirvana frontemberét. A hivatalos álláspont szerint öngyilkos lett, de ezt sokan azóta sem hiszik el. News--Így tanítja emberségre a világot egy 22 éves fiú – Szívmelengető fotó!http://www.life.hu/news/20151012-godfrey-cuotto-megfogta-egy-vak-es-szellemileg-serult-ember-kezet-a-buszon.htmlNéha csak annyi is elég, ha kinyújtod a kezed egy szenvedő felé. Kicsit már ezzel is meg lehet váltani a világot, ahogy a 22 éves Godfrey Cuotto tette. News--Szörnyű tragédia! Felvették a saját halálukat a fiatalok - Videó!http://www.life.hu/news/20151013-videora-vettek-a-sajat-halalukat-a-fiatalok-a-rendorok-most-nyilvanossagra-hoztak-a-videot.htmlDöbbenetes felvétel látott napvilágot, melyet a sussexi rendőrség osztott meg a napokban. A videón két fiatal halálának pillanatát rögzítették. News--Januártól változik a munka törvénykönyvehttp://www.life.hu/news/20151013-jovo-ev-januarjatol-valtozik-a-munka-tortvenykonyve-szoval-addig-fel-ne-mondjon.htmlMegszűnik a diplomás munkanélküliek közmunkába való kényszerítése, pontosítják a pihenőnapok számítását - 88 oldalas törvénymódosítást tett közzé a kormány. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.