Két kisgyereket erőszakoltak meg csoportosan Delhiben

Forrás: MTI/EPA/Radzsat Gupta -
nemi erőszak kislány Delhi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség őrizetbe vett két tizenévest Delhiben, akiket azzal vádolnak, hogy brutálisan megerőszakoltak egy két és fél éves kislányt. Még aznap három férfi megerőszakolt egy ötéves kislányt az indiai fővárosban. 

A két és fél éves kislányt két motorral érkező férfi rabolta el az otthona elől. Három órával később egy közeli parkban találták meg az eszméletlen gyereket a szomszédok egy közeli parkban. A másik támadás a város keleti részén történt, ahol három férfi egy ötéves kislányt erőszakolt meg többször is, miután elcsalták egy szomszéd házából. Rettenetesen vérzett, és a súlyos belső sérülések mellett harapásnyomok borították az egész testét. A vizsgálatok szerint legalább egyszer megerőszakolták. Szombaton műtötték. Mindkét kisgyermek túl van az életveszélyen.

Indiai kislány áll egy sínpár közepén Újdelhi szegények lakta negyedében. Öt nappal korábban a környéken megerőszakoltak egy négyéves kislányt. A gyermeket a vasúti síneken találták meg Forrás: MTI/EPA/Radzsat Gupta

Az utóbbi időben sorozatosan követnek el brutális bűncselekményeket egészen kicsi gyerekek ellen. A nemi erőszak azonban még mindig szinte mindennapos, és az utóbbi időben egészen kicsi gyerekek is vannak az áldozatok között. A múlt héten egy négyéves kislányt erőszakoltak meg Delhiben, pénteken pedig egy öt, valamint egy két és fél évest – számolt be az esetről a BBC nyomán az Origó.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.