Túlélte az esést az újszülött, akit 10 méter magasról dobott ki édesanyja

Forrás: Thinkstock - Illusztráció -
édesanya Kína csecsemő kidobás túlélés újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csodával határos módon mindössze néhány sérüléssel megúszta az esést az az újszülött kisfiú, akit 15 éves anyukája születése után néhány perccel kidobott az ötödik emeletről.

Őrizetbe vette a rendőrség azt a 15 éves lányt, aki nem sokkal a szülése után kidobta újszülött csecsemőjét az ötödik emeletről a dél-kínai Dongguanben – írja a People's Daily Online.

A kép illusztráció. Forrás: Thinkstock

A csöppség a csodával határos módon túlélte a közel 10 méteres zuhanást, és mindössze csak a karját törte el. A gyermekre egy járókelő talált rá, ő értesítette a rendőrséget. A nyomozók szerint a tinédzserkorú lány a vele élő 19 éves barátjától esett teherbe, és a közösen bérelt lakásuk vécéjében hozta világra a kisfiút. A gyermeket azonnal kórházba szállították. Az ügy továbbra is vizsgálat alatt áll.

Sokkoló! Zacskóban találtak egy újszülöttet - Durva fotó!http://www.life.hu/news/20151016-zacskoban-talaltak-egy-ujszulottet.htmlElképesztő esemény rázta meg a közvéleményt: járókelők bukkantak rá egy csecsemőre egy fekete zacskóban. Csoda, hogy még életben volt. News--Dühöng a királynő! Drogbotrányba keveredett Harry herceghttp://www.life.hu/news/20151019-harry-herceg-egyik-baratja-miatt-drogbotranyba-keveredett.htmlMagánrepülőn próbálta átcsempészni azt a 47 táskányi kokaint a herceg egyik közeli jó barátja, Fidelio Cavalli, akit a napokban tartóztattak le kábítószercsempészet vádjával. Egyelőre kérdéses, hogy Harry tudott-e a dologról. News--Napi cuki: így tüsszentenek (vagy csuklanak) az újszülött sünibébik - imádni való videóhttp://www.life.hu/news/20150723-napi-cuki-igy-tusszentenek-vagy-csuklanak-az-ujszulott-sunibebik-imadnivalo-video.htmlA világ legtündéribb videóját osztotta meg a brit Wildlife Aid Foundation: három újszülött sünibébi tüsszentését (vagy csuklását) kamerázták le.NewsOrigoKiderült, milyen a hétköznapokban Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/news/20151019-erzsebet-kiralyno-ilyen-ember-valojaban-zsofia-wessex-i-grofne-szerint.html89 évesen még mindig ég a vágytól, hogy valami újat tanulhasson - többek között erről is beszélt Erzsébet királynő menye, Zsófia wessex-i grófné egy nemrég adott interjújában. News--Újszülöttet találtak a babamentő inkubátorábanhttp://www.life.hu/news/20140610-ujszulottet-talaltak-a-bekescsabai-rethy-pal-korhaz-bejaratanal-elhelyezett-babamento-inkubatorban.htmlÚjszülöttet találtak a békéscsabai Réthy Pál Kórház bejáratánál elhelyezett babamentő inkubátorban hétfőn délután. Pünkösd lévén a kislány ünnepi nevet kapott.News--Hihetetlen fotó! Amikor a természet a legnagyobb művészeknél is nagyobbat alkothttp://www.life.hu/news/20151017-izlandon-talalhato-az-elefant-szikla.htmlIzlandon található az az elképesztő szikla, ami egy megkövült elefántnak tűnik. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.