Erzsébet királynő interjú uralkodó hétköznapi ember Zsófia wessex-i grófné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
89 évesen még mindig ég a vágytól, hogy valami újat tanulhasson - többek között erről is beszélt Erzsébet királynő menye, Zsófia wessex-i grófné egy nemrég adott interjújában. 

Nem csupán nagyszerű anyós, hanem kiváló hallgatóság is, aki 89 évesen még mindig szeret újat tanulni – ezt állítja Erzsébet királynőről menye, Zsófia wessex-i grófné, aki a Sunday Expressnek adott interjújában beszélt arról, milyen is valójában a brit uralkodónő.

Zsófia wessex-i grófné a királynő harmadik fiának, Eduárd gróf feleségeként került a kriályi családba Forrás: AFP/Chris Jackson

„Meg lehet figyelni, milyen a királynő bizonyos helyzetekben.

Erzsébet, a színek királynője

A királynő nem lett olyan divatikon, mint a néhai Diana hercegnő vagy a britek új kedvence, Katalin, színes öltözékei és kalapjai azonban ikonikussá váltak. Most bebizonyítjuk, hogy nála kevés uralkodónak van színesebb ruhatára: a Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.