Erzsébet királynő vád barát kokain drogbotrány csempészet Harry herceg kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magánrepülőn próbálta átcsempészni azt a 47 táskányi kokaint a herceg egyik közeli jó barátja, Fidelio Cavalli, akit a napokban tartóztattak le kábítószercsempészet vádjával. Egyelőre kérdéses, hogy Harry tudott-e a dologról.

Ismét bajba kerülhet a brit királyi család ügyeletes rossz fiúja, Harry herceg. A National Enquirer értesülései szerint a herceg egyik barátját, Fidelio Cavallit lefülelték, miközben magángépén 47 darab táskát megtöltő, nagyjából 1,5 tonna kokaint próbált becsempészni az országba.

Forrás: AFP/Andrew Cowie

Harry és Fidelio évek óta jó viszonyt ápolnak egymással, és egyelőre nincs bizonyíték arra, hogy a hercegnek bármi köze lenne a csempészéshez. Őfelsége, Erzsébet királynő és az egész királyi család azonban dühöng a botrány miatt. Olyannyira, hogy a brit uralkodónő elrendelte, hogy unokája teljes baráti körét le kell nyomoztatni.

Nem véletlenül akadt ki ennyire a királynő: Harryt korábban egy gyanús cigarettával a szájában kapták lencsevégre, amikor 31. születésnapját ünnepelte. Ejnye, Harry, sok lesz ez már!

10 dolog, amit nem tudtál Harry hercegről

Ő a brit család fekete báránya, akit a Cressida Bonasszal történt szakítása óta a világ legkapósabb agglegényei között tartanak számon. Diana hercegné és Károly herceg mindig vicces és jókedvű legkisebb gyermeke szeptember 15-én ünnepelte 31. születésnapját, ez alkalomból összegyűjtöttünk 10 kevésbé ismert tényt a walesi hercegről - a cikkért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.