Megharapta utastársát, majd meghalt a repülőn

Forrás: Flickr/Aero Icarus -
halál eszméletlenség Lisszabon utastárs férfi rendőrség Dublin harapás kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megharapta utastársát, majd rosszul lett, és meghalt egy 24 éves férfi egy Lisszabonból Dublinba tartó járaton. A rendőrség egyelőre vizsgálja a történtek körülményeit.

Hirtelen került zavarodott állapotba az a 24 éves férfi, aki megharapta utastársát, majd megfékezték, ám utána rosszul lett, és életét veszítette egy Lisszabonból Dublinba tartó Aer Lingus Airbus A320 típusú gépen - írja az Origo.

A kép illusztráció. Forrás: Flickr/Aero Icarus

A férfit egy fedélzeten tartózkodó orvos és nővér vette kezelésbe, segíteni azonban már nem tudtak rajta. A megharapott utast kórházba szállították, miután a pilóta vészhelyzet miatt az írországi Cork repülőtéren rendben letette a gépet.

A rendőrség mind a fedélzeten utazó 170 embert kikérdezte a történtekről, egy nőt letartóztattak, mert a feltételezések szerint a 24 éves férfi társa volt, és

táskájában gyanús anyagot találtak.

A halottkémi vizsgálat még folyik, eredményeit még nem tették közzé.

Hihetetlen fotó! Amikor a természet a legnagyobb művészeknél is nagyobbat alkothttp://www.life.hu/news/20151017-izlandon-talalhato-az-elefant-szikla.htmlIzlandon található az az elképesztő szikla, ami egy megkövült elefántnak tűnik. News--Túlélte az esést az újszülött, akit 10 méter magasról dobott ki édesanyjahttp://www.life.hu/news/20151019-10-meter-magasbol-dobta-ki-az-ujszulott-csecsemojet-egy-15-eves-kinai-edesanya.htmlA csodával határos módon mindössze néhány sérüléssel megúszta az esést az az újszülött kisfiú, akit 15 éves anyukája születése után néhány perccel kidobott az ötödik emeletről. News--Megszökött egy rab a tököli börtönből: Nagy erőkkel keresik!http://www.life.hu/news/20151019-megszokott-egy-rab-a-tokoli-bortonbol-nagy-erokkel-keresik.htmlLevegőzni indult, szökés lett a vége: nagy erőkkel keresi a rendőrség a Tökölről eltűnt fogvatartottat.NewsThinkstockMegdöbbentő! Lelkésznek tanul a móri mészárlás elítéltjehttp://www.life.hu/news/20151019-weiszdorn-robert-teologiat-tanul-lelkesz-lesz-belole.htmlElképesztő dolgot vett a fejébe a móri mészárlásért elítélt Weiszdorn Róbert, aki teológiát tanul, és azt határozta el, hogy börtönlelkész lesz belőle. News--Barátnője expasiján akart bosszút állni, de végül megölt egy szomszédot http://www.life.hu/news/20151019-baratnoje-expasjian-allt-bosszut-de-kozben-halalra-gazolt-egy-ferfit-a-fiatal-no.htmlA 20 éves Tanya Quintero vasárnap reggel kocsiba ült két társával, akikkel elmentek az egyikük volt kedvesének házához, hogy szemetet szórjanak annak kertéjbe. Az eseményeket azonban megzavarta egy férfi, aki ezért az életével fizetett. News--7 kilós fenyőtoboz törte be a fejét, súlyos agysérülést szenvedett a férfihttp://www.life.hu/news/20151017-hatalmas-fenyotoboz-torte-be-egy-amerikai-ferfi-fejet-egy-nemzeti-parkban.htmlKártérítését perli az államot egy volt amerikai katona, akinek koponyáját egy lehulló hatalmas fenyőtoboz törte be egy nemzeti parkban, súlyos agysérülést okozva. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.