Hajléktalanokat vendégelt meg a lemondott lagziján a menyasszony

esküvő Vacsora hajléktalan menyasszony vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utolsó pillanatban lépett vissza a vőlegény az esküvőtől, a menyasszony családja azonban úgy döntött, mégis megtartja a lagzit, a násznép helyett azonban hajléktalanokat hívtak meg a fogadásra.

Kari Duane lányának szombaton lett volna az esküvője, ám vőlegénye hétfőn jelentette be, hogy meggondolta magát a házasságot illetően. Visszamondani már késő lett volna a menyegző utánra tervezett fogadást, amelyet már előre kifizettek egy gyönyörű hotelben.

Duane család végül úgy döntött, hajléktalanokat hív az esküvői vacsorára, ahol steaket, lazacot, salátákat és más finomságokat szolgáltak fel a mintegy 90 embernek. A család összesen 35 ezer dollárt, vagyis nagyjából 9,5 millió forintnak megfelelő összeget költött a lakodalomra, valamint egy Belize-i nászutat is kifizettek előre az ifjú párnak, ahová végül a faképnél hagyott lány és az édesanyja ment el.

Pezsgő, kaviár és füstölt lazac - Íme, az Oscar-díj-átadó utáni vacsora menüjehttp://www.life.hu/kult/20150205-az-oscar-dijatado-utani-vacsora-menujerol-beszelt-a-rendezveny-mesterszakacsa-wolfgang-puck.htmlAz Oscar-díj-átadó rendezvényének mesterszakácsa, Wolfgang Puck elárulta, milyen finomságokat fognak felszolgálni a bál utáni vacsorán. Figyelem, éhesen nem ajánlott a következő sorok olvasása!Kult--Elképesztő! Csaknem 12 milliárd forintot költött esküvőjére a kínai Kim Kardashianhttp://www.life.hu/intim/20151019-12-milliard-forintot-koltott-eskuvojere-a-kinai-kim-kardashian.htmlHatalmas fényűzés közepette mondta ki a boldogító igent a kínai Kim Kardashian. IntimOrigoSeth Meyer vacsorapartiján fedte fel kis híján a titkát a Trónok harca sztárjahttp://www.life.hu/kult/20150414-seth-meyer-showman-vacsorapartijanak-vendege-a-tronok-harca-szereploje-havas-jon-volt.htmlA népszerű amerikai műsorvezető egy vicces baráti vacsorára invitálta a Havas Jont megformáló Kit Haringtont, aki hiába próbálta, egy este erejéig sem bírta maga mögött hagyni a Hét Királyságot fenyegető veszélyeket.KultOrigoLánya esküvőjére tanult meg járni a beteg apa - Megható videó!http://www.life.hu/csalad/20151015-az-eskuvore-megtanult-jarni-a-toloszekbe-kenyszerult-leukemias-edesapa.htmlHetaher Duquette élete legszebb napján kapott a sorstól még egy ajándékot: beteg édesapja hosszú idő után újra lábra tudott állni, így elkísérhette őt az oltárhoz. CsaládOrigoNem ismerték fel a hajléktalan Richard Gere-thttp://www.life.hu/sztarok/20150922-richard-gere-szineszt-hajlektalankent-nem-ismertek-fel.htmlA színész állítása szerint általában 30 másodperc sem kell ahhoz, hogy felismerjék az utcán. Most hajléktalanként járkált New York legforgalmasabb részén, mégsem ismerte fel senki. TV + Sztárok--Kijött az elvonóról a hajléktalan lottónyerteshttp://www.life.hu/news/20150929-kijott-az-elvonorol-a-hajlektalan-lottonyertes.htmlÖnként vonult be az a férfi a rehabra, aki 630 millió forintot nyert, de nem tudta feldolgozni a hirtelen jött jólétet. Andraschek László korábban hajléktalan volt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.