A menekülteket rugdosó László Petra beperelné a Facebookot

Forrás: Youtube -
Facebook menekült László Petra bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törölték az őt támogató Facebook-csoportokat, miközben a fenyegető oldalak működését engedélyezték - ezért beperelné Mark Zuckerberg cégét László Petra, a menekültek rugdosásával világhírűvé vált operatőr – írja az Origo.

Ha büntetőügye lezárul, két pert akar indítani László Petra, aki arról lett híres, hogy menekülteket próbált elgáncsolni szeptember elején Röszkénél.

Forrás: Youtube

A Facebook üzemeltetőjét azért, mert törölték az őt támogató oldalakat, a fenyegető oldalakat azonban nem. A másik perben azt a menekültet hívná bíróságra, akit állítása szerint el sem gáncsolt. Oszama Abdel-Muhszen Algahadabot azért perelné be, mert a férfi szerinte hazudik.

László Petra azt mondta az Izvesztyija című orosz lapnak, hogy a Röszkén gyerekével a karján rohanó futballedző először még a rendőröket okolta esése miatt, majd később őt. Egyébként az sem tisztázott, hogy valóban kigáncsolta-e a férfit László Petra, mert máshogy látszanak az események a különböző szemszegből rögzített felvételeken.

Nem bocsát meg a felrúgott szíriai menekült a magyar operatőrnek

Az N1TV egyik volt munkatársa, László Petra, Röszkén menekülteket gáncsolt el és rúgott meg, ezzel óriási felháborodást gerjesztve. A szíriai menekült férfi most azt nyilatkozta, hogy soha nem lesz képes megbocsátani a nőnek. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Megtámadták Som Lajosthttp://www.life.hu/news/20151021-megtamadtak-som-lajos-zeneszt-a-piramis-egykori-alapitojat.htmlSzerdán este, valószínűleg bosszúból estek neki a rossz egészségi állapotban lévő zenésznek. News--272 embert fertőzött meg HIV-vírussal az orvoshttp://www.life.hu/news/20151021-yem-chrin-engedely-nelkul-uzemelo-orvos-hiv-virussal-fertozott-meg-272-embert.htmlEngedélye sem volt annak az orvosként dolgozó férfinak, aki praxisában 272 embert fertőzött meg HIV-vírussal egy eldugott kambodzsai faluban. News--Megtalálták a magára hagyott néma kisfiú édesanyjáthttp://www.life.hu/news/20151021-megvan-a-miskolcon-magara-hagyott-nema-kisfiu-edesanyja.htmlA hírek szerint beszélt a rendőrség annak a 2 és fél éves gyereknek az anyjával, akire egy férfi talált rá Miskolcon egy padon. Az asszony azonban nem jelentkezett a fiáért. NewsOrigoSzakadékba zuhant és szörnyethalt a 26 éves szépségkirálynőhttp://www.life.hu/news/20151020-ena-kadic-volt-osztrak-szepsegkiralyno-futas-kozben-egy-szakadekba-zuhant-es-szornyethalt.htmlA 26 éves korábbi Miss Austria, Ena Kadic eddig tisztázatlan körülmények között egy szakadékba zuhant, és kórházba szállítása után meghalt. News--Megharapta utastársát, majd meghalt a repülőnhttp://www.life.hu/news/20151019-megharapta-utastarsat-egy-24-eves-ferfi-majd-meghalt-a-repulon.htmlMegharapta utastársát, majd rosszul lett, és meghalt egy 24 éves férfi egy Lisszabonból Dublinba tartó járaton. A rendőrség egyelőre vizsgálja a történtek körülményeit. NewsOrigoElárverezik a Titanicot elsüllyesztő jéghegy fotóját http://www.life.hu/news/20151020-kalapacs-ala-kerul-a-titanicot-elsullyeszto-jeghegy-fotoja-es-egy-szemtanu-beszamoloja.htmlA legendás hajó tragédiáját okozó jéghegy fotója és egy szemtanú beszámolója kerül kalapács alá nemsokára Nagy-Britanniában. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.