Megvertek egy idős férfit a 3-as metrón

Forrás: MTI/Jászai Csaba -
BKK férfi verekedés rendőrség idős 3-as metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Deák téren szállították le azt a férfit, akit egy másik utas támadott meg. A hírek szerint a BKK munkatársa hiába kért segítséget, a biztonságiak nem jöttek azonnal.

Megtámadtak egy idős férfit a 3-as metrón - írja az Origo. A lap helyszínen tartózkodó munkatársa szerint a férfinek nem csupán az orra volt véres, hanem a ruhája is. De a mellette utazó nő öltözéke is vérfoltos lett.

Forrás: Origo

A BKK szerelvényen utazó munkatárs leállította a járművet, kinyitotta az ajtót, így menekült el a helyszínről a támadó. A metró 10-15 percig állt, miközben a BKK-munkatárs hívta a rendőrséget és a biztonsági szolgálatot, akik azonban nem érkeztek meg időben. A megtámadott férfit végül a Deák térnél szállították le a rendőrök.

Szemtanúk szerint a támadó kötözködött, azt kérdezgette a sértettől, hogy „mit néz”, illetve cigányozott is, ezután ütött. A helyszínen egy nő arra panaszkodott, hogy a verekedést egyik utas sem próbálta megállítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.