Azonosították a kislányt, akinek csontjaira azt hitték, Madeleine McCanné

Forrás: Facebook/In memory of Khandalyce Kiara Pearce and Karlie Jade Pearce-Stevenson -
Madeleine bőrönd csontok eltűnt kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Júliusban bukkantak a rendőrök egy ausztráliai bozótban arra az utazótáskára, amelyben babatakarót és egy kislány csontjait találták. Sokáig azt hitték, Madeleine McCann maradványaira bukkantak. Mostanra azonosították csak Khandalyce Kiara Pearce testét.

Egy bőröndbe dobva találtak rá egy kislány földi maradványaira egy dél-ausztráliai bozótban. Azt gondolták, a 2007-ben eltűnt Madeleine McCann csontjaira bukkanhattak, de a rendőrség megállapította, hogy nem.

Forrás: Facebook/In memory of Khandalyce Kiara Pearce and Karlie Jade Pearce-Stevenson

Az ausztrál rendőrök szerint a csontok egy szőke kislány maradványai, aki 2007-ben halt meg. Khandalyce Pearce kétévesen tűnt el édesanyjával együtt, akinek 2010-ben akadtak rá csontjaira. Az anya holtteste nagyjából 1200 kilométerre volt lányáétól. Nagy erőkkel nyomoznak, hogy ki ölhette meg a nőt és a gyereket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.