Hatásos mondattal fegyverezték le egy lány zaklatóját az éjszakai buszon

Forrás: Facebook/Kaitlyn Regehr -
megmentés Egyesült Királyság Facebook megtalálás buszjárat éjszaka London Kanada segítség zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Firat Oczelik és Kaitlyn Regehr története az egész világot bejárta, miután a kanadai lány Facebookján, az újságokon és a rendőrségen keresztül kezdte el keresni a férfit, aki megmentette őt egy londoni buszjáraton.

Kaitlyn Regehr október elején egyik este hazafelé utazott Londonban a legendás 207-es buszon, amikor egy fiatalember fogdosni kezdte a csinos, szőke lányt.

Ezzel a képpel köszönte meg Kaitlyn az akkor még ismeretlen megmentőjének, amit tett érte Forrás: Facebook/Kaitlyn Regehr

A kanadai származású lányt végül egy másik férfi közbeavatkozása mentette meg: azt mondta Kaitlyn zaklatójának, gondoljon arra, mit érezne, ha valamelyik női hozzátartozójával, például az édesanyjával, vagy a húgával csinálná ugyanezt valaki más.

Hála a világháló, a média és a rendőrség segítségének, Kaitlynnek nemrég teljesült kívánsága. A férfit, mint kiderült Firat Oczeliknek hívják, Kaitlyn pedig ígéretéhez híven meg is hívta őt egy italra, majd egy közös fotó is felkerült róluk.

Forrás: Facebook/Kaitlyn Regehr

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.