szexuális erőszak temetés magyar rendőrség Mexikó eltűnt emberek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal édesanya még augusztus végén tűnt el Mexikóvárosban, Iztapalapa városrész környékén. A most nyilvánosságra került hírek szerint a nőt meggyilkolták.

Rokonai hónapok óta keresték, ám eddig nem érkezett hír a fiatal nőről. Erzsébet holttestére egy autópálya mellett találtak rá a rendőrök, egy pokrócba tekerve. A mexikói hatóságok szerint a nőt már régebb óta nem keresték, így egy tömegsírba temették. Egy Mexikóban élő ismerőse tett fel róla egy fotót a Facebookra, amit egy ottani rendőr felismert. Így szereztek tudomást az anya haláláról - írja a Blikk.

Forrás: Facebook/Eltűnt emberekért-megoszthatod

"A testvérem az eltűnése előtt ment volna a barátnőjéhez az Egyesült Államokba. Már el kellett volna mennie a vízumáért és a repülője­gyéért, de nem tette. Nem jelentkezett a kislánya apukájánál sem, pedig soha nem hagyta volna magára a gyermekét" - mondta István, a meggyilkolt nő testvére.

A család értesítette a magyar rendőrséget és a konzulátust is, ezért is érthetetlen számukra, hogy miért állít mást a mexikói hatóság. Erzsébetet a lap információi szerint újratemetik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.