Több száz férfival kellett szexelnie a feleség - Férje kényszerítette prostitúcióra a nőt

prostitúció feleség szex Párizs házaspár férj bérbeadás bíróság kényszerítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mind az asszonyt, mind pedig a férfit letartóztatta a rendőrség, ám a hírek szerint egyedül csak a férfire várhat börtönbüntetés a prostitúcióra való kényszerítés és az ebből húzott anyagi haszon miatt.

Saját feleségéből csinált szexrabszolgát egy 54 éves férfi - írja a Daily Mail. A 46 éves asszony párizsi családi otthonában fogadta a klienseket, ezalatt férje és 5 éves közös gyermekük a ház előtt, avagy az autóban várakozott.

A kép illusztráció. Forrás: AFP/DDP/Mario Vedder

A nőnek 4 év alatt összesen 2742 kuncsafttal volt dolga, ebből férjével együtt körülbelül 5000 angol fontot, vagyis nagyjából 2 millió forintnak megfelelő összeget sikerült összegyűjteniük. A rendőrség mindkettőjüket letartóztatta, ám a bíróság közülük csak a férfit ítélte börtönbüntetésre.

Anya vagyok és prosti - igaz történet az út széléről

Vajon hányan megbotránkoznának meg, ha kiderülne, mivel is keresi a kenyerét az a szemrevaló anyuka, akivel minden áldott reggel összefutnak az oviban? Pedig pontosan tudjuk, hogy számos olyan édesanya él köztünk, aki éjszakánként a testét árulja, csakhogy eltarthassa a gyerekeit. A Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.