Elhunyt az NBA-csúcstartó kosáredző, Phil Saunders

Forrás: AFP -
halál gyász Phil Saunders NBA
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatvanéves korában elhunyt Phil Saunders, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban szereplő Minnesota Timberwolves vezetőedzője.

Az NBA honlapjának beszámolója alapján a szakember hosszú ideje küzdött a rákkal. Saunders 1996-ban lett a Timberwolves vezetőedzője, egészen 2005-ös menesztéséig irányította a csapatot, majd a Detroit Pistons alkalmazta. Később a Washington Wizardsnál dolgozott, aztán 2013-ban visszatért Minnesotába.

Forrás: AFP

Tizenhét éves NBA-s karrierje alatt 654 győzelmet ért el csapataival, a 2005/06-os idényben a Detroittal szerzett 64 győzelme az alapszakaszban klubcsúcs.

Ez a hat szám félmilliárdot ér - Tied a nyertes szelvény?http://www.life.hu/news/20151025-hatos-lotto-nyeroszamok-oktober-25.htmlAhogy minden vasárnap, ma is kihúzták a hat bűvös számot. Valaki ma nagyon boldog lesz. NewsThinkstockHozzábújt a fóka az utazó pasihoz - Ennél cukibb ma már nem leszhttp://www.life.hu/news/20151025-hozzabujt-a-foka-az-utazo-pasihoz.htmlA nap mázlistája biztosan az a fickó, aki egy fókával utazhatott és az állat a hátához simult. NewsOrigoMeghalt Maureen O'Hara színésznőhttp://www.life.hu/news/20151025-meghalt-maureen-o-hara-szineszno.htmlKilencvenöt éves korában szombaton elhunyt Maureen O'Hara ír származású amerikai színésznő. NewsOrigoMeztelenre vetkőzött két nő, hogy okostelefont nyerhessenekhttp://www.life.hu/news/20151023-ket-orosz-no-meztelenre-vetkozott-egy-barban-hogy-megnyerjenek-egy-okostelefont.htmlEgy orosz bárban két hölgy is megvált a ruháitól a megdöbbent vendégek szeme láttára, hogy övék lehessen egy iPhone.News--"Ott áll az óra a polcon, és átállítja a szekrény tetejére?" - A nap legfontosabb videójahttp://www.life.hu/news/20151025-besenyo-pista-bacsi-az-oraatallitasrol-video.htmlUgye nem felejtetted el, hogy ma csak 6 óra lesz, amikor tegnap még 7 volt, azaz éjjel megtörtént az óraátállítás. News--Magyar idegenvezető lett a világ egyik legjobbjahttp://www.life.hu/news/20151023-szoke-zsuzsi-idegenvezeto-lett-a-vilag-egyik-legjobb-idegenvezetoje-a-the-guirdan-szerint.htmlA The Guirdan a budapesti Szőke Zsuzsit és az őt alkalmazó magyar céget is beválogatta a világ legjobbjai közé.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.