Ez a hat szám félmilliárdot ér - Tied a nyertes szelvény?

Forrás: Thinkstock -
nyerőszám hatos lottó szerencsejáték lottó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy minden vasárnap, ma is kihúzták a hat bűvös számot. Valaki ma nagyon boldog lesz.

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 43. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2, 11, 13, 17, 18, 37.

Forrás: Thinkstock

6 találatos szelvény 1 darab volt, nyereménye 574 795 270 forint. Az 5-ös 399 355, a 4-es 6530,a 3-as 1220 forintot ért.

Hozzábújt a fóka az utazó pasihoz - Ennél cukibb ma már nem leszhttp://www.life.hu/news/20151025-hozzabujt-a-foka-az-utazo-pasihoz.htmlA nap mázlistája biztosan az a fickó, aki egy fókával utazhatott és az állat a hátához simult. NewsOrigoVásárolnál ma? Simán megtehetedhttp://www.life.hu/news/20151025-sok-bolt-van-nyitva-oktober-25en-vasarnap.htmlHa olthatatlan vágyat érzel, hogy lemenj a boltba egy kis csirkemell filéért, esetleg hiányzik az ebédhez a krumpli, nem gond. Sok üzlet van nyitva ma.NewsThinkstockMeghalt Maureen O'Hara színésznőhttp://www.life.hu/news/20151025-meghalt-maureen-o-hara-szineszno.htmlKilencvenöt éves korában szombaton elhunyt Maureen O'Hara ír származású amerikai színésznő. NewsOrigoMesébe illően ünnepli a pár a 60.házassági évfordulóját - Videó!http://www.life.hu/news/20151024-kulonleges-modon-unnepli-hazassagi-evfordulojat-egy-par-a-fel-betetdalat-zongorazzak.htmlMegható felvételt készített egy 80 éves házaspár, melyben unokájuk segített nekik. Az ötelt az volt, hogy az ismert animációs mese, az Up! mintájára emlékeznek meg az együtt töltött évekről. NewsOrigoBudapest lett a világ egyik legjobb városahttp://www.life.hu/news/20151023-budapest-a-vilag-masodik-legjobb-varosa-a-conde-nast-traveler-magazin-olvasoi-szerint.htmlA Condé Nast Traveller utazási magazin ismét megszavaztatta a világ legjobb városait, amelyek közül a második helyen Budapest végzett. NewsThinkstockGyönyörű, ugye? Elvarázsolt bennünket a vízben álló mexikói templomhttp://www.life.hu/news/20151023-santiago-mexikoban-a-templom-romjai-a-vizben-allnak.htmlNincs jobb dolog járni a világot és különleges helyeken fényképeket készíteni. Mexikóban például van egy templom, aminek romjai egy folyóban állnak, és csak ritkán bukannak elő. Érdemes megnézni!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.