Kényszerleszállás közben kigyulladt a British Airways járata

repülő vizsgálat British Airways futómű kényszerleszállás motor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A futómű meghibásodása miatt kényszerült leszállásra a British Airways járata, miközben kigyulladt a repülő.

A Port Elizabethből induló gép Johannesburg repülőterén szállt le, miközben kigyulladt a motor. A szóvivő megerősítette, hogy a személyzet és az utasok is biztonságban leszálltak a gépről. „A szükséges vizsgálatokat elindítjuk az ügyben” – tette hozzá.

Katasztrofális hajtóműhiba a British Airways járatán

Sokkoló képek járták be a világsajtót a British Airways gépéről, amelynek hajtóműve 2015. szeptember 8-án, kedden a Las Vegas-i repülőtér futópályáján kigyulladt, és füstbe borult. Nézd meg a képeket itt!
Súlya negyedét elveszítette Schumacher http://www.life.hu/news/20151026-elkepeszto-osszegbe-kerul-schumacher-gyogykezelese.htmlElképesztő összegbe kerül Michael Schumacher gyógykezelése. A svájci villájában kiváló orvosi csoport foglalkozik az egykori pilótával, aki a Mirror hírei szerint súlya negyedét elvesztette. News--Vonat elé lökte 11 éves gyermekét egy német nőhttp://www.life.hu/news/20151026-vonat-ele-lokte-sajat-gyermeket-egy-nemet-no-a-gyerek-labat-amputalni-kellett.htmlA 31 éves anya az egyik pillanatban még nyugodtan várakozott a szerelvényre, majd egyszer csak hisztiroham tört rá, és a sínek közé lökte a fiát. A gyereknek egy hajszálon múlott az élete. NewsOrigoAz 1972-es háborús fotón meztelenül, sírva menekülő kislány 52 évesen új életet kezdhethttp://www.life.hu/news/20151026-kim-phuc-a-vietnami-haboru-ikonikus-arca-52-evesen-uj-eletet-kezdhet-eltuntetik-hegeit.html1972-ben a Vietnámi háborúban fotózták le az akkor 9 éves kislányt, ahogy meztelenül, sírva rohan az utcán, mögötte katonák sorakoznak. A lány maga tépte le ruháit, azok ugyanis lángra kaptak. Most, 43 évvel ezután a nő égési sérüléseit végre eltűntetik. NewsAFPVakvezető kutyája miatt küldték ki az üzletből a látássérült nőthttp://www.life.hu/news/20151026-vakvezeto-kutyaja-miatt-kuldtek-ki-az-uzletbol-a-latasserult-louise-cannont.htmlLouise Cannon vakvezető kutyája segítségével szeretett volna bevásárolni egy liverpooli szupermarketben, a 34 éves nőt azonban rendkívül megalázó módon utasította ki az üzletből a biztonsági őr. News--Meghalt a lány, aki annak idején elrabolta David Beckham szívéthttp://www.life.hu/news/20151024-kirsty-howard-a-lany-aki-elrabolta-david-beckham-szivet-meghalt.htmlRajta kívül csupán egy ember van a világon, aki ebben a ritka szívbetegsében szenved. Az orvosok néhány hetet jósoltak neki négyévesen, de ő évekig kitartott. Kirsty Howard, aki David Beckham szívét is elrabolta kislányként, 20 évesen halt meg ma hajnalban. News--Hozzábújt a fóka az utazó pasihoz - Ennél cukibb ma már nem leszhttp://www.life.hu/news/20151025-hozzabujt-a-foka-az-utazo-pasihoz.htmlA nap mázlistája biztosan az a fickó, aki egy fókával utazhatott és az állat a hátához simult. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.