Tragédia! Véletlenül fejbe lőttek egy 8 éves kislányt

Forrás: Thinkstock -
halál puska kislány lövés tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sharait az otthonában találta el a golyó, miközben az édesanyja fonta a haját. A rendőrség egyelőre nyomoz az ügyben, de még mindig nem tudják pontosan, mi történhetett. 

A család éppen otthon tartózkodott, amikor egy lövés dördült, majd a kislány összeesett. Az édesanya, Marsha Lynch éppen a gyerek mellett ült, amikor az eset megtörtént, így végig kellett néznie a lánya halálát. A golyó először Sharai fejébe, onnan pedig a nő lábába fúródott - írja a Cbs46.

Forrás: Thinkstock

Az eset után rögtön kórházba szállították őket, azonban a gyerek szervezete már a mentőben feladta a küzdelmet. A helyi seriff egy nyilatkozatban elmondta, hogy megtalálták a fegyvert a család lakásában, de még vizsgálják, hogy Marsháé vagy a nagyfiáé. Az eddigi hírek szerint a puska leesett a helyéről, és véletlenül sült el, de a nyomozás végéig a rendőrség nem hajlandó több információt megosztani az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.