Szívszorító! A kutya órákig virrasztott azon a helyen, ahol a gazdája meghalt

gázolás kutya virrasztás baleset háziállat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kutya ugyanarra a helyre feküdt, ahol pár órával előtte halálra gázolták a gazdáját. Az ebet csak erőszakkal lehetett elvonszolni a helyszínről.

A 42 éves Kelly Black éppen Pacó nevű házi kedvencét sétáltatta, amikor egy teherautó halálra gázolta. A sofőr először észre sem vette, hogy elütötte a nőt, így még métereken át húzta maga után Kellyt, aki a helyszínen életét vesztette. A nő és a kutya szinte elválaszthatatlanok voltak, így a baleset után az eb sokáig nem mozdult a helyszínről - írja a Fox.

"Elképzelni se tudom, hogyan kaphat olyasvalaki jogosítványt, aki nem veszi észre, ha elüt valakit" - nyilatkozta az amerikai hírcsatornának a nő édesapja. A férfi hozzátette, hogy bár Pacónak semmi baja nem esett, mégis órákon keresztül virrasztott az aszfalton.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.