Te közbelépnél, ha előtted bántanának egy gyereket? Videó!

sértés kísérlet videó kislány gyermekpszichológia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy rejtett kamerás felvételen keresztül akarták tesztelni, hogy vajon egy járókelő megvéd-e egy társai által kikezdett gyereket. A felvétel alapján az emberek többsége kiállt a kislány mellett.

A kísérletet során, melyet az UPTV amerikai tévécsatorna készített, három lányt - valójában gyermekszínészt - ültettek le egy buszmegállóban. Az egyikük szerény, és sokkal hallgatagabb volt a társainál, így gyorsan a céltábla közepébe került. A két iskolás először a külsejét kezdte sértegetni, majd személyes témákat hoztak fel, mely látszólag nagyon rosszul esett a gyereknek.

A videón tisztán látható, hogy több felnőtt nem bírta hallgatni a sértéseket, és rögtön megvédte a megszeppent gyereket. Volt olyan, aki maga mellé ültette őt, sőt, az egyik járókelő még harmonikázni is kezdett, hogy jobb kedvre derítse a kislányt.

Libabőr! Íme, egy felvétel Király Viktor New York-i koncertjérőlhttp://www.life.hu/kult/20151025-kiraly-viktor-new-yorkban-koncertezett.htmlKirály Viktor hangja utánozhatatlan! Az énekes első New York-i koncertjén is olyat énekelt, hogy ezt nem elég egyszer meghallgatni.KultOrigo5 kedvenc idézetünk az Amelie csodálatos életébőlhttp://www.life.hu/kult/20151025-amelie-csodalatos-elete-film-idezetek.htmlAz egész világ odavolt a francia Amelie csodálatos élete című filmért. Nem csak a hangulatát imádtuk, de a benne elhangzó dolgokban is nagy igazságok voltak. Összegyűjtöttük a kedvenc idézeteinket! KultNorthfotoAdele új dala felrobbantotta az internetethttp://www.life.hu/kult/20151023-adele-enekesno-uj-dala-felrobbantotta-az-internetet.htmlAz énekesnő visszatért, nem is akárhogyan! KultOrigoIlyen lenne a világ férfiak nélkül: Frappáns videó!http://www.life.hu/kult/20151014-frappans-videoban-mutatjak-be-hogyan-is-nezne-ki-a-vilag-ferfiak-nelkul.htmlA brit Elle magazin egy igazán egyedi videót készített, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a feltűnően kevés női döntéshozóról. A felvételen több politikai és közösségi eseményt ábrázolnak úgy, hogy eltűntették róluk a férfiakat. KultOrigoDisney-mesékben tűnik fel a világ legviccesebb mopsz kutyusa - Videó!http://www.life.hu/kult/20150918-disney-mesekben-tunik-fel-a-vilag-legviccesebb-mopsz-kutyusa.htmlHogy nézne ki egy mopsz Oroszlánkirályként, Arielként, Buzzként, vagy Abuként? Most megtudatod!Kult--A Tavaszi széltől a Punnany Massifig! 36 magyar dal egyetlen videóban!http://www.life.hu/kult/20150529-nobilissima-egyuttes-36-dalt-enekelt-el-5-percben-a-tavaszi-szeltol-a-punnany-massifig.htmlA Nobilissima együttes 5 perces klipben énekli el az elmúlt évtizedek legfontosabb 36 magyar dalát. Szerintünk szuper ötlet volt!KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.