Nagyon megaláztak egy Down-kóros kislányt - "Elrontja a fotón az összképet"

Forrás: Thinkstock -
évkönyv iskola megalázás Down-kór
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több szülő egyetértett abban, hogy egy Down-kóros kislány elrontaná az összképet az iskolai évkönyvben, ezért visszahívatták az albumot, és újat csináltattak, megalázva ezzel a hétéves gyereket.

Az amerikai iskolai évkönyvek csillogóak, pompásak, tanulásról, barátságról, megértésről és hangzatos dolgokról szóló versek vannak bennük, kiváló minőségű papíron, csodás fotókkal. A diákok egészen felnőtt korukig őrizgetik ezt az emléket.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Masha, a hétéves Down-kóros kislány a negyedikesekkel ült együtt egy osztályképen - a kislány anyukája ugyanis az ő osztályfőnökük.

Mivel a nő egyedülálló anya, néha magával kell vinnie az iskolába Mashát, aki mindig csendben ül, nem zavar senkit sem. Olykor megöleli a diákokat, mindenkivel kedves, senkit sem bántott, a szülőket mégis zavarta, hogy rajta van az osztályképen, ezért visszahívatták az albumot, és azt kérték, nyomtassanak újat, amin Masha nincs rajta.

Embertelen bánásmódra hivatkozva perli Norvégiát a tömeggyilkos Anders Breivikhttp://www.life.hu/news/20151024-embertelen-banasmodra-hivatkozva-perli-norvegiat-a-tomeggyilkos-anders-breivik.htmlBeperelte Norvégiát a 2011 nyarán hetvenhét embert lemészároló Anders Behring Breivik, egyebek közt embertelen bánásmódra és kínzásra hivatkozva. A norvég hatóságok úgy döntöttek, engedélyezik az eljárás továbbvitelét. News--Embertelen bánásmódra hivatkozva perli Norvégiát a tömeggyilkos Anders Breivikhttp://www.life.hu/news/20151024-embertelen-banasmodra-hivatkozva-perli-norvegiat-a-tomeggyilkos-anders-breivik.htmlBeperelte Norvégiát a 2011 nyarán hetvenhét embert lemészároló Anders Behring Breivik, egyebek közt embertelen bánásmódra és kínzásra hivatkozva. A norvég hatóságok úgy döntöttek, engedélyezik az eljárás továbbvitelét. News--Elhunyt az NBA-csúcstartó kosáredző, Phil Saundershttp://www.life.hu/news/20151025-elhunyt-az-nba-csucstarto-kosaredzo-phil-saunders.htmlHatvanéves korában elhunyt Phil Saunders, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban szereplő Minnesota Timberwolves vezetőedzője.NewsAFPVakvezető kutyája miatt küldték ki az üzletből a látássérült nőthttp://www.life.hu/news/20151026-vakvezeto-kutyaja-miatt-kuldtek-ki-az-uzletbol-a-latasserult-louise-cannont.htmlLouise Cannon vakvezető kutyája segítségével szeretett volna bevásárolni egy liverpooli szupermarketben, a 34 éves nőt azonban rendkívül megalázó módon utasította ki az üzletből a biztonsági őr. News--Vásárolnál ma? Simán megtehetedhttp://www.life.hu/news/20151025-sok-bolt-van-nyitva-oktober-25en-vasarnap.htmlHa olthatatlan vágyat érzel, hogy lemenj a boltba egy kis csirkemell filéért, esetleg hiányzik az ebédhez a krumpli, nem gond. Sok üzlet van nyitva ma.NewsThinkstockMeghalt Maureen O'Hara színésznőhttp://www.life.hu/news/20151025-meghalt-maureen-o-hara-szineszno.htmlKilencvenöt éves korában szombaton elhunyt Maureen O'Hara ír származású amerikai színésznő. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.