látássérültek szupermarket bevásárlás Liverpool megalázás biztonsági őr üzlet vakvezető kutya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Louise Cannon vakvezető kutyája segítségével szeretett volna bevásárolni egy liverpooli szupermarketben, a 34 éves nőt azonban rendkívül megalázó módon utasította ki az üzletből a biztonsági őr.

Kiutasították a látássérült Louise Cannont egy liverpooli szupermarketből vakvezető kutyája miatt – írja a Daily Mail. A 34 éves asszony 12 éves unokahúgával érkezett az üzletbe bevásárolni, amikor a biztonsági őr kiabálni kezdett vele, amiért a szabály ellenére bevitte magával a németjuhászt.

A kép illusztráció. Forrás: Thinkstock
Napsütéses, de fagyos napok jönnekhttp://www.life.hu/news/20151026-az-idojaras-elorejelzes-szerint-napos-de-fagyos-napok-jonnek.htmlA héten több helyen fagypont alatti hőmérsékletre ébredhetünk reggelente, napközben pedig 10 és 17 fok között alakul a maximum. News--Curtis még sötétben is jól keveri az italt - vak emberek bőrébe bújtak a sztárok! http://www.life.hu/drlife/20151021-curtis-danics-dora-katus-attila-nagy-alexandra-vakok-borebe-bujtak-egy-kis-idore.htmlDanics Dóra, Nagy Alexandra, Katus Attila és Curtis láthatóan nem tudta, mit is csinál, amikor porszívóhoz kellett nyúlnia vagy egy vajas kenyeret megkennie. A sztárok nem fejlődtek vissza hirtelen, csupán a Fehér Bot Világnapja alkalmából bekötött szemmel kellett elvégezniük ezeket a hétköznapi dolgokat. Dr. LifeOrigoVakvezető kutyát kap Krizbai Tecahttp://www.life.hu/sztarok/20140423-krizbai-teca-a-csillag-szuletik-felfedezettje-gyengenlato-enekesno-vakvezeto-kutyat-kap.htmlKrizbai Tecának, a Csillag Születik felfedezettjének élete egyik nagy álma valósulhat meg most, hogy betöltötte a 18. életévét. A gyengénlátó énekesnő vakvezető kutyát kap.TV + SztárokOrigoEgészséges akarsz maradni? Fogyassz olajos magvakat!http://www.life.hu/ez-zsir/20151016-olajos-magvak-fontosak-a-szervezetnek-dio-mogyoro-mandula.htmlAz olajos magvak burka alatt nemcsak finom, de tápanyagokban gazdag, egészséges mag található. Néhány marék dió, mogyoró, a lenmag vagy mandula segít feltölteni a vitamin- és ásványianyagraktárainkat, erősíti az immunrendszert, s védi a szívünket is. Ez Zsír!--Vakrandi - Látássérült fiatalok netes társkeresésehttp://www.life.hu/drlife/20120622-vakrandi-latasserult-fiatalok-netes-tarskeresese.htmlMinden ember számára - legyen vak vagy látó - az egyik legizgalmasabb, a legtöbb örömöt és olykor a legemlékezetesebb fájdalmakat okozó feladat a társkeresés.Dr. Life--"Nekem vakon kellett volna születnem”http://www.life.hu/drlife/20151003-jewel-shuping-az-ugynevezett-testkep-integracios-zavarban-szenved-minden-vagya-az-volt-hogy-vak.htmlRitka pszichológiai rendelenességben, ún. testkép-integrációs zavarban szenved a fiatal nő. Savat öntött a szemébe. Dr. LifeNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.