Horrorsztori: Halálra fagyott munkahelyén a nő

Forrás: Facebook/Chelsea Ake -
halál baleset hűtőkamra fagyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nevadai szépségszalonban dolgozott Chelsea Ake, aki tragikus munkahelyi balesetben vesztette életét.

Chelsea Ake, a hawaii származású, Nevadában élő nő egyedül volt a szépségszalonban, ahol dolgozott. Szerencsétlenségére valahogy bent ragadt a szalon hűtőkamrájában, ami hamarosan mínusz 240 fokra hűlt le. Nagyjából tíz órát tölthetett a kamrában, mire megtalálták a testét - halálra fagyott. Nemsokára hazaszállítják testét Hawaii-ra.

Forrás: Facebook/Chelsea Ake

A szalon speciális szolgáltasa egyébként a jegelős szépségkezelés, a páciensek maximum 3 percet töltenek a hűtőkamrában.

Börtönbe kerülhet a prostikkal mulató Lamar Odomhttp://www.life.hu/news/20151027-lamar-odom-kosarlabdazonak-kokaint-talaltak-szervezeteben-ezert-bortonbe-kerulhet.htmlPozitív lett Khloe Kardashian férjének drogtesztje - emiatt hamarosan bíróság elé is állíthatják a 4 napon át prostituáltak és kábítószerek között dorbézoló kosárlabdázót.NewsOrigoEgy szórakozóhelyen botlott saját hasonmásába az egyetemista lányhttp://www.life.hu/news/20151027-cordelia-roberts-egyetemista-egy-szorakozohelyen-talalkozott-hasonmasaval-ciara-murphyvel.htmlCordelia Roberts és Ciara Murphy egy németországi bulihelyen látták meg egymást, kísérteties hasonlóságuk pedig azóta az egész világot bejárta. NewsOrigoNagyon megaláztak egy Down-kóros kislányt - "Elrontja a fotón az összképet"http://www.life.hu/news/20151026-nagyon-megalaztak-egy-down-koros-kislanyt.htmlTöbb szülő egyetértett abban, hogy egy Down-kóros kislány elrontaná az összképet az iskolai évkönyvben, ezért visszahívatták az albumot, és újat csináltattak, megalázva ezzel a hétéves gyereket. News--Tragédia! Véletlenül fejbe lőttek egy 8 éves kislánythttp://www.life.hu/news/20151026-edesanyja-szeme-lattara-lottek-fejbe-egy-nyolc-eves-kislanyt-a-csalad-osszetort.htmlSharait az otthonában találta el a golyó, miközben az édesanyja fonta a haját. A rendőrség egyelőre nyomoz az ügyben, de még mindig nem tudják pontosan, mi történhetett. NewsThinkstockNapsütéses, de fagyos napok jönnekhttp://www.life.hu/news/20151026-az-idojaras-elorejelzes-szerint-napos-de-fagyos-napok-jonnek.htmlA héten több helyen fagypont alatti hőmérsékletre ébredhetünk reggelente, napközben pedig 10 és 17 fok között alakul a maximum. News--Nagyon megaláztak egy Down-kóros kislányt - "Elrontja a fotón az összképet"http://www.life.hu/news/20151026-nagyon-megalaztak-egy-down-koros-kislanyt.htmlTöbb szülő egyetértett abban, hogy egy Down-kóros kislány elrontaná az összképet az iskolai évkönyvben, ezért visszahívatták az albumot, és újat csináltattak, megalázva ezzel a hétéves gyereket. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.