Börtönbe kerülhet a prostikkal mulató Lamar Odom

Forrás: E! Online -
prostituált kokain kóma börtön bírósági eljárás veseelégtelenség szervezet pozitív dialízis kórház drogteszt kosárlabda-játékos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pozitív lett Khloe Kardashian férjének drogtesztje - emiatt hamarosan bíróság elé is állíthatják a 4 napon át prostituáltak és kábítószerek között dorbézoló kosárlabdázót.

Kokaint mutattak ki Lamar Odom szervezetében - írja a TMZ. A lap úgy tudja, hogy a több napon át kómában fekvő kosárlabdasztár már a kórházba kerülésekor bevallotta, hogy fogyasztott kábítószert a napokon át tartó dorbézolása alatt.

Lamar Odom és Khloe Kardashian Forrás: E! Online

Khloe Kardashian férjének vérvizsgálata pozitív lett, ezért a Nye megyei rendőrség eljárást indíthat Odom ellen. A hír azután került napvilágra, hogy orvosai elmondták: Lamar Odom egészsége valószínűleg már sohasem lesz olyan, mint volt.

Odomra egy bordélyházban találtak rá eszméletlen állapotban Nevadában, ahol több napon át prostituáltak között mulatott, italozott és növényi viagrát szedett be. Kim Kardashian húga, Khloe ennek ellenére megbocsátott exférjének, és a napokban mindketten úgy döntöttek, visszalépnek a válástól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.