Megvannak a világ legbefolyásosabb tinédzserei

Forrás: Instagram/ Kylie Jenner -
Maddie Ziegler befolyásosság Kendall Jenner Kylie Jenner Times tinédzser megválasztás Malia Obama Jaden Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Times magazin idén is összeállította a 30 legbefolyásosabb tinédzser listáját. 

Még nincsenek 20 évesek, de már most uralják a világot. A Times magazin idén is elkészítette a legbefolyásosabb tinédzsereket, akiket életkor szerint sorakoztatott fel a lap honlapján.

Köztük van többek között a 13 éves táncos, Maddie Ziegler, aki állandó szereplője az énekesnő, Sia sokszor botrányos videóklipjeinek.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Will Smith 17 éves fia, Jaden - hála nem mindennapi kijelentéseinek - egyre nagyobb népszerűségnek örvend a közösségi médiában.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Az amerikai elnök idősebbik lánya, Malia is felkerült a listára: a 17 éves tinédzser divattippeket ad, egyetemeket látogat, és korábban Halle Berrynél gyakornokoskodott.

Forrás: Getty Images

Természetesen nem maradhatott le a polgárpukkasztó Kardashian-Jenner család két ifjú tagja, Kendall és Kylie Jenner sem. Kim Kardashian 19 és 18 éves húgocskáinak mindennapjait milliókat inspirálnak közösségi oldalaikon.

Forrás: Instagram/ Kylie Jenner

10 zseni tinédzser: ők tették jobbá a világot

Vannak, akik sokat tesznek azért, hogy a világ jobb hely legyen és vannak, akik még többet. De a legnagyobb elismerés azoknak jár, akik úgy tették mindezt 2013-ban, hogy még fel sem álltak az iskolapadból. Íme, a világ 10 legtehetségesebb tinédzsere.

Biztos, hogy nem az igazi Will Smith volt a Sztárban sztár színpadán?http://www.life.hu/sztarok/20151025-gaspar-laci-will-smitht-enekelt-a-sztarban-sztarban.htmlGáspár Lacinak még a füle is kettéállt, de nem csak azért, mert gyurmával megoldották a maszkmesterek, de azért is, mert elképesztő mennyiségű szöveget kellett megtanulnia.TV + Sztárok--Döbbenetes! Szülei itatták halálra a tinédzserthttp://www.life.hu/news/20150918-szulei-halalra-itattak-a-tinedzsert-aki-alkoholmergezest-kapott.htmlSzavak sincsenek arra, amit a wyomingi szülők műveltek tinédzser gyerekükkel. NewsThinkstockBarack Obama a lányaival együtt sétálgatott a Central Parkbanhttp://www.life.hu/csalad/20150719-barack-obama-es-csaladja-egyutt-setalgatott-a-parkban-manhattanban.htmlSzinte sosem mondható el az, hogy egy hivatalban lévő amerikai elnök egy teljesen hétköznapi tettet hajtson végre a családjával, azonban Barack Obama szombaton megcáfolta ezt.Család--Pisztollyal akart szelfizni: lelőtte magát a tinédzserhttp://www.life.hu/news/20150902-pisztollyal-akart-szelfizni-lelotte-magat-a-tinedzser.htmlA 19 éves Deleon Alonso Smith unokatestvérével akart közös szelfit készíteni, és úgy gondolták, egy pisztoly is jól mutatna a képen.NewsOrigoÍgy fest Kylie Jenner feneke alulnézetből - Forró fotó!http://www.life.hu/intim/20151024-kylie-jenner-megmutatta-feneket-alulnezetbol-erotikus-foto.htmlNagyon erotikus, sivatagi fotósorozatot készítettek a fiatal modellel, aki egyik leghíresebb testrészét, fenekét is megvillantotta a képeken - méghozzá alulnézetből. IntimOrigoDöbbenetes átalakulás! Az 56 éves Madonna teste olyan, akár egy tinédzseréhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150726-az-56-eves-enekesno-madonna-teste-olyan-akar-egy-tinedzsere.htmlAz 56 éves popdíva szenvedélyesen szeret edzeni, aminek meg is van az eredménye: legújabb fotóján a teste olyan, akár egy tinédzseré.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.