Csendes, esőmentes napok jönnek

Forrás: Thinkstock -
eső időjárás-előrejelzés csapadék időjárás-jelentés hőmérséklet napsütés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hála egy anticiklonnak, az előrejelzés szerint folytatódik az eseménytelen, csapadékmentes, sokszor ködös, ám napsütéses időjárás.

A szerda reggeli köd napközben fokozatosan feloszlik, egyedül a Dunántúl egy részén maradhat a borult ég a tartósan megmaradó, alacsonyszintű rétegfelhőzet miatt.

Forrás: Thinkstock

Bár nyugat felől egyre több fátyolfelhő érkezik, csapadék nem valószínű. Élénk, sokszor erős szélre számíthatnak az Észak-Dunántúlon, a Mezőföldön, a Dél-Alföldön és Sopron környékén élők. A legmagasabb hőmérséklet 14 és 17 fok között alakul, estére 1 és 10 fokig hűl a levegő.

Csütörtökön is marad a kezdetben ködös, borult, később napos idő, az előrejelzés szerint néhol kisebb eső, zápor is előfordulhat. A keleties szél néhol megélénkül. A maximum hőmérséklet 9 és 16 fok között várható, a legalacsonyabb 0 és 8 fok között alakul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.