Gerzsonka anyja öngyilkossággal fenyegetőzik, de kisfiát azóta sem kereste

Forrás: Origo -
kisfiú alkoholizmus terhes nevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öngyilkossággal fenyegetőzik Váradi Renáta, akinek Gerzson nevű kisfiát  a múlt héten találták magára hagyva egy játszótéren.

Mint a Life.hu is megírta, nemrég kiengedték a kórházból Gerzsont, akire egy járókelő talált rá Miskolcon, amint egyedül ült egy padon. A 2 és fél éves kisfiú édesanyját nemrég megtalálták, az asszony pedig később nyilatkozott is, Gerzson azonban átmenetileg nevelőszülőkhöz került.

Forrás: Origo

„Volt egy kis házam, de felgyújtották, a romokat széthordták. Bár a gyerekeim nevelőszülőkhöz kerültek, tartom velük a kapcsolatot” – bizonygatta a hatgyerekes Renáta, aki azt hitte, révbe ért az élete, amikor megismerkedett Lászlóval, de később a nő elhagyta a férfit alkoholizmusa miatt. Amikor azonban teherbe esett egy másik férfitól, mégis visszatért Lászlóhoz – írja a Blikk.

„Akkor fordult rosszra minden, amikor Gerzson megszületett. Laci állandóan érzékeltette, hogy nem az ő fia, rendszeresek voltak a családi veszekedések. A múlt héten is összekaptunk a pénz miatt. Gerzson és Anna is próbált belém kapaszkodni, mégis kilökött az ajtón” – mondta az asszony

Egykori élettársa, László egész máshogyan emlékszik a történtekre: szerinte a nő vitte magával a kisfiút, és hagyta el valahol – állítása szerint az sem kizárt, hogy szándékosan. Ráadásul a Blikk információi szerint, Renáta a rendőröknek azt vallotta, bár szereti kisfiát, úgy érezte, képtelen felnevelni.

„Én nem hagytam el Gerzsont, mindent megteszek, hogy visszakapjam. Ha ez nem megy, öngyilkos leszek” – bizonygatta a nő, aki a lap tudomása szerint azóta sem érdeklődött gyereke felől, hogy múlt héten megtalálták a kisfiút.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.