Szomorú: Így bánnak a férfiak egy részeg nővel

nők részeg sokkoló férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mirror mutatta be az interneten az azóta rengeteg megosztást kapott videót, amelyben egy nő szemlélteti, mit csinálnak az ittas nőkkel idegenek. Sokkoló, de sajnos gyakori, ami a felvételen történik.

A részeg(et eljátszó) nő azt mondja, lemerült a telefonja, és nem találja a barátait. Egy férfi azonnal nyomulni kezd rá, és a falhoz szorítva megpróbálja megcsókolni. Rá akarja venni, hogy igyon még, hátha úgy lesz köztük valami. Majd jön egy másik férfi, aki igyekszik elvinni onnan a nőt. Mikor a megmentő férfi megkérdezi a nyomulóstól, ismeri-e a lányt, arra a férfi igennel felel, pedig egyértelműen nem találkoztak még.

A felvétel természetesen figyelemfelkeltési céllal készült.

Sajátos nevelési igényű tanítványaival szexelt a tanársegédhttp://www.life.hu/news/20151028-specialis-fogalkozast-igenylo-tanitvanyaival-szexelt-a-tanarseged.htmlA gyanú szerint négy diákjával szexelt többször is Michelle Mellinger. A tanársegéd kocsijával felszedte a fiatal fiúkat, lakására vitte őket, és közösült velük. NewsThinkstockSokkoló! Újabb szörnyű mozgólépcsős baleset történthttp://www.life.hu/news/20151028-ujabb-szornyu-mozgolepcsos-baleset-tortent.htmlBorzasztó baleset történt egy ötéves orosz kislánnyal. Két emeletet zuhant, miután leesett egy mozgólépcsőről. News--Horrorsztori: Halálra fagyott munkahelyén a nőhttp://www.life.hu/news/20151027-halalra-fagyott-munkahelyen-a-no.htmlEgy nevadai szépségszalonban dolgozott Chelsea Ake, aki tragikus munkahelyi balesetben vesztette életét.News--Vásárolnál ma? Simán megtehetedhttp://www.life.hu/news/20151025-sok-bolt-van-nyitva-oktober-25en-vasarnap.htmlHa olthatatlan vágyat érzel, hogy lemenj a boltba egy kis csirkemell filéért, esetleg hiányzik az ebédhez a krumpli, nem gond. Sok üzlet van nyitva ma.NewsThinkstock"Ott áll az óra a polcon, és átállítja a szekrény tetejére?" - A nap legfontosabb videójahttp://www.life.hu/news/20151025-besenyo-pista-bacsi-az-oraatallitasrol-video.htmlUgye nem felejtetted el, hogy ma csak 6 óra lesz, amikor tegnap még 7 volt, azaz éjjel megtörtént az óraátállítás. News--Részletes vallomást tett Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/news/20151016-reszletes-vallomast-tett-lagzi-lajcsi.htmlGalambos Lajos írásban tett részletes vallomást, és továbbra sem érti, miért kell előzetes letartóztatásban lennie. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.