Megható! Letérdelt édesanyja előtt a szépségkirálynő

Forrás: Facebook/Miss uncensored news thailand -
édesanya köszönet Thaiföld térdelés szépségkirálynő hála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Khanittha Phasaeng múlt hónapban nyerte meg Thaiföld egyik szépségversenyét. A 17 éves lány nem mindennapi módon fejezte ki háláját édesanyjának.

Nem mindennapi kép látott napvilágot egy thaiföldi szépségverseny győzteséről, Khanittha Phasaengről. A 17 éves lányt, aki múlt hónapban nyerte meg a Miss Uncensored News Thailand 2015-ös címét, édesanyja előtt térdelve, lábát csókolva kapták lencsevégre. Khanittha elmondása szerint így akarta megköszönni neki kemény munkáját, amiért egyedül felnevelte őt, és azt, hogy végig mellette állt és támogatta őt.

Forrás: Facebook/Miss uncensored news thailand
A szupermarket bevásárlókocsijában felejtette gyerekét az édesanyahttp://www.life.hu/csalad/20150901-egy-edesanya-a-szupermarket-bevasarlokocsijaban-felejtette-a-gyereket.htmlEgy rendőr talált rá arra a kisbabára, akiről a nagy sietségben elfeledkezett édesanyja. Most az egész internet őt támadja.CsaládThinkstock5 kérdés a szépségről: Malek Andreahttp://www.life.hu/trend/20151025-5-kerdes-a-szepsegrol-malek-andrea.htmlAbszolút a természetesség híve, és ezt nem lehet nem észrevenni. Bár már elmúlt 40, a bőre még mindig gyönyörű. Neki elhisszük, hogy plasztika és szépészeti beavatkozások nélkül is lehet valaki szép. A Life.hu sorozatában ezúttal Malek Andreát faggattuk szépségtitkairól. Trend--Gyerekkereskedőknek adta szülészorvosa egy édesanya újszülött babájáthttp://www.life.hu/csalad/20150907-egy-szuleszorvos-gyermekkereskedoknek-adta-egy-edesanya-ujszulott-gyermeket.htmlAz édesanya egy fehér bőrű kisfiúnak adott életet, a szülés másnapján azonban egy sötét bőrű újszülött csecsemőt hoztak neki a nővérek. A felháborodott szülők állítják: orvosuk kicserélte, és gyerekkereskedőknek adta fiukat.CsaládOrigoMilliókat költött 22 hónapos kislányára, hogy szépségkirálynőt faragjon belőlehttp://www.life.hu/csalad/20151020-milliokat-koltott-22-honapos-kislanyara-jas-sullivan-hogy-szepsegkiralynot-faragjon-belole.htmlMéregdrága holmik, ékszerek és póthaj – Jas Sullivan mindent elkövet, hogy teljesüljön álma, és szépségkirálynővé koronázzák egy szem kislányát, Minnie-Beau-t. Család--Megható videó! Így búcsúzik el egy anya az elhunyt gyerekeitől http://www.life.hu/csalad/20151022-halott-gyermekeitol-bucsuzik-egy-videoban-az-edesanya-meghato-video.htmlNincs is annál szörnyűbb dolog a világon, mikor egy édesanyának el kell temetnie a gyermekét. Jennifer Neville-Lake és férje mindhárom csemetéjét elveszítette egy autóbalesetben. CsaládOrigo30 éve nyert szépségversenyt a tragikus sorsú Molnár Csillahttp://www.life.hu/kult/20151005-molnar-csilla-tragikus-sorsu-szepsegkiralyno-30-eve-nyert-szepsegversenyt.htmlFél évszázad után, 1985-ben rendeztek itthon újból szépségversenyt. Október 5-én zárult le, egy 16 éves, szerény, kedves lány nyert, Molnár Csilla, akit a fél ország menten megszeretett. Kilenc hónappal későbbi öngyilkossága mindenkit megrázott – írja az Origo. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.