Megverték a szekszárdi kórház portását

portás ütés Szekszárd kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megverte a szekszárdi kórház portását egy 34 éves tolnai férfi szerdán este – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az Origo úgy tudja, hogy a támadó rossz helyen parkolt, és amikor a 41 éves portás megkérte, hogy álljon arrébb, összeveszett vele, és többször megütötte.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A portás megsérült, a férfi ellen eljárás indult.

Tragédia! Halára gázoltak egy hétéves kislányt Debrecenbenhttp://www.life.hu/news/20151029-sajat-nagyapja-szeme-lattara-gazoltak-halalra-a-heteves-kislanyt.htmlSaját nagypapája szeme láttára ütötték el a gyermeket, aki életét vesztette a balesetben. A rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja az esetet. News--Eddig több, mint 4 milliárdot költött a rendőrség, hogy megtalálják Madeleine McCann-thttp://www.life.hu/news/20151029-madeleine-mccann-nyomozasara-eddig-4-milliardot-koltottek.htmlA rendőrség eddig több, mint 4 milliárd forintnak megfelelő összeget költött a 2007. május 3-án eltűnt Madeleine McCann megtalálására. NewsOrigoBörtönbüntetés vár a terhes férfira - Verte az élettársát!http://www.life.hu/news/20151029-bortonbuntetes-var-a-terhes-ferfira.htmlBörtönbüntetés vár a terhes férfiként elhíresült Thomas Beatie-re, aki a bíróság előtt ismerte be, hogy verte feleségét. NewsNorthfotoBetondarab ütött agyon egy nőt Budapesten, a XII. kerületbenhttp://www.life.hu/news/20151029-betondarab-utott-agyon-egy-not-budapesten-a-xii-keruletben.htmlMeghalt egy nő, amikor rászakadt egy erdészeti pihenő teteje Budapesten, a XII. kerületben, csütörtök hajnalban. News--Visszatért a csarnokba a hokis, akinek társa korcsolyája elvágta a nyakáthttp://www.life.hu/news/20151029-devon-krogh-jegkorongozo-sulyos-balesete-utan-hamarosan-visszaterhet-a-jegre.htmlA jégre még nem, de a csarnokba már visszatért Devon Krogh­, a Fehérvár AV19 jégkorongozója. News--Sokkoló! Újabb szörnyű mozgólépcsős baleset történthttp://www.life.hu/news/20151028-ujabb-szornyu-mozgolepcsos-baleset-tortent.htmlBorzasztó baleset történt egy ötéves orosz kislánnyal. Két emeletet zuhant, miután leesett egy mozgólépcsőről. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.