Megverték és kirabolták a magyar szépségkirálynőt, Polgár Ildikót

Forrás: Facebook/ Polgár Ildikó -
szépségkirálynő Polgár Ildikó fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kis híján veszélybe került Polgár Ildikó Eb-indulása, a fitneszmodellt ugyanis szerda délután Budapesten megverték és kirabolták – írja az Origo.

„Fényes nappal megtámadtak az utcán, megvertek és kiraboltak” – írta a Facebookon a korábban két szervezetnél (WBPF, INBA) is Eb-ezüstérmes fitneszmodell.

Forrás: Facebook/ Polgár Ildikó

Mint az Origónak elmondta, az eset Budapesten, a Határ úton történt, nem messze a tűzoltóságtól.

Egy férfi jött velem szembe, egy pofonnal indított, majd a telefonomért nyúlt

A 2008-ban Miss Hungary-győztes szépségkirálynő az eset után kergetni kezdte a férfit, akit egy rendszám nélküli Fiat Puntóban vártak, így el tudott menekülni.

Forrás: Facebook/ Polgár Ildikó

„Az arcomon szenvedtem sérülést, fáj a karom, és ma is remegve ébredtem. De már annyi energiát és pénzt belefektettem a szombati Eb-indulásomra, hogy nincs semmi, ami megállíthatna. Ezért este útra kelek Bolognába, ahol a két ezüstérmem után szeretnék egy még jobb eredményt elérni. Bár a történtek után most annak is örülhetek, hogy egyáltalán részt tudok venni rajta.”

Polgár Ildikó szerint nem egyedi esetről lehet szó, a férfi ellen feljelentést tett. Az Origo megkereste az ORFK Kommunikációs Szolgálatát, későbbre ígértek részleteket az üggyel kapcsolatban.

Tragédia! Halára gázoltak egy hétéves kislányt Debrecenbenhttp://www.life.hu/news/20151029-sajat-nagyapja-szeme-lattara-gazoltak-halalra-a-heteves-kislanyt.htmlSaját nagypapája szeme láttára ütötték el a gyermeket, aki életét vesztette a balesetben. A rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja az esetet. News--Börtönbüntetés vár a terhes férfira - Verte az élettársát!http://www.life.hu/news/20151029-bortonbuntetes-var-a-terhes-ferfira.htmlBörtönbüntetés vár a terhes férfiként elhíresült Thomas Beatie-re, aki a bíróság előtt ismerte be, hogy verte feleségét. NewsNorthfotoGyász! Meghalt Ryan Reynolds apukájahttp://www.life.hu/news/20151029-ryan-reynolds-szinesz-apukaja-meghalt-parkinson-korban.htmlA színész édesapja 20 évig küzdött a Parkinson-kórral. Ryan Reynolds szerdán jelentette be a hírt. News--Betondarab ütött agyon egy nőt Budapesten, a XII. kerületbenhttp://www.life.hu/news/20151029-betondarab-utott-agyon-egy-not-budapesten-a-xii-keruletben.htmlMeghalt egy nő, amikor rászakadt egy erdészeti pihenő teteje Budapesten, a XII. kerületben, csütörtök hajnalban. News--Az első randin lőttek le egy 19 éves fiút - Megdöbbentő videó!http://www.life.hu/news/20151028-randi-kozben-akart-drogot-arulni-menekules-kozben-lelotte-a-rendor-video.htmlZachary Hammond először találkozott a 23 éves Tori Mortonnal egy gyorsétterem parkolójában. A romantikus randevúnak tragikus vége lett. News--41 éves korában meghalt Scott Marshall valóságshow-sztárhttp://www.life.hu/news/20151028-meghalt-a-tetovalo-mesterek-cimu-musor-egykori-nyertese-almaban-erte-a-halal.htmlScott Marshallt egy szállodai szobában találták holtan a hatóságok. A Tetováló mesterek című reality győztesének halálát az eddigi hírek szerint szívprobléma okozta. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.