Konyhásnénik lopták el a pesti gyerekek ebédjét

Forrás: Thinkstock -
reklamáció ebéd konyhásnéni panasz lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hetekben egyre több reklamáció érkezett a polgármesteri hivatalba - egytől egyig a Bogáncs utcai Károly Róbert Általános Iskola menzájára panaszkodtak.

A tanulók szülei nemcsak az étel minőségére panaszkodtak, hanem arra is, hogy gyakran még egy szelet húst sem kaptak csemetéik, a repeta, pedig már szóba sem jöhetett – írja a Blikk. A térfigyelő kamerák alapján a konyhai személyzet volt felelős a történtekért, akik hatalmas műanyag zsákokban cipelték haza az ételt.

Forrás: Thinkstock

Az alpolgármester feljelentést is tett az ügy miatt. A rendőrség ezután lopás gyanúja miatt indított eljárást és három személyt már ki is hallgattak, mint gyanúsítottat. Két konyhai alkalmazottat már ki is rúgtak az intézményből. Azóta újra repetázhatnak a kisiskolások – írja az Eduline.

Kisfilm készül a gólyatábori erőszakrólhttp://www.life.hu/news/20151103-kisfilm-keszul-a-golyatabori-eroszakrol.htmlSzokatlan, szomorú, de aktuális témát dolgoz fel Kárpáti György Mór kisfilmje. A rendező a gólyatábori erőszak ügyéből inspirálódott. NewsThinkstockMost végleg eldőlhet, mi lesz Oscar Pistoriusszalhttp://www.life.hu/news/20151103-oscar-pistorius-gyilkossagi-ugyet-a-fellebviteli-birosag-targyalja.htmlMegkezdődött a barátnőjét meggyilkoló Oscar Pistorius paralimpiai bajnok fellebbviteli tárgyalása a dél-afrikai Legfelső Fellebbviteli Bíróságon. News--Durva! Az utolsó pillanatban mondta vissza jegyét, így élte túl az orosz utasszállító tragédiájáthttp://www.life.hu/news/20151103-tulelte-az-orosz-utasszallito-tragediajat-a-fiatal-lany.htmlEkaterina Gyunninen élete egy váratlan döntésen múlt, ugyanis last minute jegye volt az Egyiptomból induló orosz gépre, az Airbus A321-es járatára, amit az utolsó pillanatban visszamondott. News--Nem érte külső hatás az Egyiptomban lezuhant orosz repülőgépethttp://www.life.hu/news/20151102-nem-erte-kulso-hatas-az-egyiptomban-lezuhant-orosz-repulogepet.htmlNem külső hatás miatt zuhant le két nappal ezelőtt az orosz utasszállító Egyiptomban, a pilóta nem adott le vészjelzést, mielőtt a repülőgép eltűnt a radarról - jelentette ki hétfőn Kairóban a gép fekete dobozainak előzetes vizsgálatát végző bizottság egyik tagja. NewsMTITöbbször is megszúrtak egy mentőst a Heim Pál Gyermekkórháználhttp://www.life.hu/news/20151103-megkeseltek-egy-mentost-a-heim-pal-gyermekkorhaznal.htmlKedd reggel megkéseltek egy mentőst a Heim Pál Gyermekkórháznál. News--Gyász! Elhunyt a Die Hard sztárja, Fred Thompsonhttp://www.life.hu/news/20151102-elhunyt-fred-thompson-a-die-hard-sztarja.htmlA színész 73 évesen hunyt el, kiújult limfómája miatt.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.