Durva! Az utolsó pillanatban mondta vissza jegyét, így élte túl az orosz utasszállító tragédiáját

Oroszország halál járat tragédia pénzügyi ok túlélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ekaterina Gyunninen élete egy váratlan döntésen múlt, ugyanis last minute jegye volt az Egyiptomból induló orosz gépre, az Airbus A321-es járatára, amit az utolsó pillanatban visszamondott.

„Nem tudom, mi lett volna, ha felszállok arra a gépre. Nem tudom, mi lenne most a szüleimmel, a testvéreimmel. Rettentő szomorú, ami történt. A gépen lehettünk volna a barátommal, és akkor most mindketten halottak vagyunk” – mondta a lány.

A fiatal nő saját bevallása szerint anyagi megfontolásból mondta le a jegyét, Moszkvába ugyanis olcsóbban talált repjegyet, mint Szentpétervárra.

„Amint megláttam, mi történt, azonnal hívtam az édesanyámat, hogy elmondjam, jól vagyok. Ez volt életem legmeghatóbb pillanata. Édesanyám csak annyit mondott: Köszönöm, Istenem, hogy életben vagy!” – nyilatkozta.

Nem külső ok miatt zuhant le az orosz repülőgép

Nem külső hatás miatt zuhant le két nappal ezelőtt az orosz utasszállító Egyiptomban, a pilóta nem adott le vészjelzést, mielőtt a repülőgép eltűnt a radarról - jelentette ki hétfőn Kairóban a gép fekete dobozainak előzetes vizsgálatát végző bizottság egyik tagja. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.